Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ - Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 1-1 (VIDEO)

Featured Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ - Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 1-1 (VIDEO) Photos: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης / Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / MDS

Δεν ανέδειξε νικητή το τοπικό,αλλά και βαθμολογικό ντέρμπι του Δημοτικού Σταδίου ''Γεράσιμος Χάνος'' με τους Α.Ο. Σημάντρων και Π.Ο. Μουδανιών να μένουν στο 1-1, φτάνοντας οι γηπεδούχοι στους 23 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι στους 20. Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να υποπίπτουν σε αρκετά αβίαστα λάθη, δείγμα ίσως του άγχους που είχαν αμφότερες, λόγω της βαθμολογικής σημασίας του. Επιπλέον ανασταλτικός παράγοντας στις προσπάθειες των εικοσιδύο ποδοσφαιριστών, αποτέλεσε και ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος.

- Δείτε στο video που ακολουθεί την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο

0000000eGUIDE1

- Στο 13' ο Παναγιωτόπουλος μπήκε στην περιοχή του Α.Ο.Σ. από δεξιά, με τον Αθ.Μανταρά να επεμβαίνει σωτήρια την τελευταία στιγμή και να παραχωρεί το κόρνερ.
- Στο 19', μετά από λάθος του Σέχου,ο Μυλωνάς έκανε το γύρισμα από δεξιά με τον Ντραγκίεφ να επεμβαίνει σωτήρια, προ του Αν.Μιστιλίδη και τον Μπερμπερίδη να απομακρύνει στην συνέχεια οριστικά τον κίνδυνο.
- Στο 20', μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζαφειρίδη, ο Παναγιωτόπουλος έπιασε την γυριστή κοντινή κεφαλιά, αλλά ο Σουνάς μπλόκαρε, στην πιο καλή ευκαιρία του πρώτου 45λεπτου.
- Στο 38' ο Μπαρούμας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση λίγο εντός περιοχής του Σουνά και από δεξιά, αλλά στο πλασέ που επιχείρησε έβαλε την κόντρα ο Αθ.Μανταράς.
- Στο 39' ο Μανελίδης ''έσπασε'' ωραία με τον κεφάλι την μπάλα προς τον Παναγιωτόπουλο, με το αριστερό δυνατό συρτό σουτ του τελευταίου λίγο έξω από την περιοχή του Σουνά, να περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του γκολκήπερ τπου Α.Ο.Σ.

000001095

- Στο 55', μετά από δυνατό δεξί σουτ του ευρισκόμενου στο ύψος της περιοχής του Ντραγκίεφ Γαιτανίδη, ο νεαρός γκολκήπερ του Π.Ο.Μ έσωσε με διπλή προσπάθεια.
- Ένα λεπτό αργότερα ο Μυλωνάς μετά από προωθημένη μπαλιά, ''τσίμπησε'' την μπάλα από τον Ντραγκίεφ και έκανε το γύρισμα από αριστερά, με τον Τσακίρη να αποκρούει προσωρινά, ενώ στην επαναφορά το δυνατό αριστερό σουτ του Αρζουμανίδη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
- Στο 60', μετά από κάθετη πάσα του Ζαφειρίδη στην καρδιά της άμυνας του Α.Ο.Σ και αδράνεια της τελευταίας, η μπάλα έφτασε στον ευρισκόμενο σε θέση βολής Παναγιωτόπουλο, ο οποίος καθυστέρησε με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο Αθ.Μανταράς, παραχωρώντας το κόρνερ, στην πιο κλασική ευκαιρία του Π.Ο.Μ, αλλά και του παιχνιδιού.
- Στο 69', μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζαφειρίδη, ο Σιούζος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με δεξί πλασέ την έστειλε στην δεξιά γωνία του Σουνά, ανοίγοντας το σκορ για τον Π.Ο.Μ.
- Στο 72', μετά από ωραία συνεργασία των παικτών των φιλοξενουμένων και σέντρα του Παναγιωτόπουλου από αριστερά, η κεφαλιά του Σιούζου πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σουνά.
- Στο 82' ο Καραντασιάδης επιχείρησε την ατομική προσπάθεια από δεξιά, έκανε την σέντρα με το αριστερό στην καρδιά της άμυνας του Π.Ο.Μ, εκεί όπου ο Χρ.Μιστιλίδης ''τσίμπησε'' την μπάλα από τον Μπερμπερίδη, βρέθηκε απέναντι από τον Ντραγκίεφ και με δεξί σουτ την έστειλε στα δίχτυα, φέρνοντας το ματς στα ίσια.

000001096

Καλύτεροι από τους γηπεδούχους οι Αθ.Μανταράς, Χρ.Μιστιλίδης, Αρζουμανίδης, Γαιτανίδης,ενώ έδωσε πνοή ο Καρανατασιάδης με την είσοδό του. Από τον Π.Ο.Μ οι Παναγιωτόπουλος, Ντάνιελ και Ντονάλντο Ντόι, Ζαφειρίδης, Τσακίρης, ενώ βοήθησε στο διάστημα που αγωνίστηκε και ο σκόρερ Σιούζος.
Διαιτητής ο Δραγάτης με βοηθούς τους Γρεβένη και Πασσαλή.

HVGIF ATHLHTIKA

Α.Ο.ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ (Κώστας Γλύκος): Σουνάς, Αργ.Μανταράς, Ζορπίδης, Κυλιάφης (63' Καραντασιάδης), Αθ.Μανταράς, Μιστιλίδης Χρ, Μουτζούρης, Αρζουμανίδης, Μιστιλίδης Αν (46' Μαρίνος Οδ), Μυλωνάς (90+4 Καρασούλης), Γαιτανίδης Αν.
Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Κώστας Ζαμπέτογλου): Ντραγκίεφ, Μπερμπερίδης, Γαλαζούδης, Σέχου, Τσακίρης, Ζαφειρίδης, Μπαρούμας (61' Σιούζος), Ντάνιελ Ντόι, Μανελίδης (90 Παπαδόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Ντονάλντο Ντόι (77' Πέρρος).

- Δείτε στο παρακάτω video τα γκολ και highlights της συνάντησης



0000000HV

Media

Camera-Photos-Editing: Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΔευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 21:55