Μανώλης Ροδοβίτης: Το volley του Π.Ο.Μ. έχει γίνει μια οικογένεια... (VIDEO)

Featured Μανώλης Ροδοβίτης: Το volley του Π.Ο.Μ. έχει γίνει μια οικογένεια... (VIDEO) Photos: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

- Συνέντευξη του προπονητή volley του ΠΟ Μουδανιών, αποκλειστικά στο Halkidiki Voice web channel

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο HV, με την ευκαιρία της διοργάνωσης του Πασχαλινού τουρνουά της ομάδας volley του ΠΟ Μουδανιών, ο προπονητής της Μανώλης Ροδοβίτης μίλησε για τη δουλειά σε βάθος που γίνεται στα τμήματα υποδομής volley του Συλλόγου, ενώ έκανε μια κάποια "αποτίμηση" της φετινής πορείας των ομάδων του ΠΟΜ στα πρωταθλήματα που αυτές πήραν μέρος.

0000000eGUIDE1

Υπογραμμίζοντας την σταθερότητα στις επιτυχίες των "μεγάλων" ομάδων του Συλλόγου, επισήμανε την οικογενειακής μορφής σχέση των παιδιών-αθλητών του volley με την ομάδα και τους προπονητές της, σχέση που δεν περιορίζεται μόνο στη δραστηριότητά τους στο γήπεδο, μη παραλείποντας να τονίσει την μεγάλη αξία που έχει ο αθλητισμός γενικότερα, στη ζωή των παιδιών.

Εντοπίζοντας τέλος την μεγάλη ανάπτυξη που παρουσιάζει ο αθλητισμός στην περιοχή τα τελευταία χρόνια, κάλεσε γονείς και παιδιά να πλαισιώσουν ακόμη περισσότερο την προσπάθεια που γίνεται, "με τη συμμετοχή ή απλά με την προσέλευσή τους στο γήπεδο", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

- Στο video που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα όσα είπε στη συνέντευξή του για το volley, τα παιδιά και τον αθλητισμό, ο προπονητής της ομάδας των Μουδανιών Μανώλης Ροδοβίτης.

0000000varelakia - Camera-Photos-Editing: Halkidiki Voice / Metron Design Studio



0000000HV

Last modified onΤετάρτη, 19 Απριλίου 2017 02:00