ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ 2-1

Featured ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ 2-1 Photos: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, η Όλυνθος Ολύνθου επικράτησε με 2 - 1 της Προποντίδας Νέου Μαρμαρά, στο Γήπεδο ''Νάκης Αυγέρης". Στο πρώτο δεκάλεπτο έγιναν δύο καλές φάσεις εκατέρωθεν, ενώ μέχρι τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου έγινε παιχνίδι κέντρου. Στο τελευταίο όμως τέταρτο του πρώτου 45λέπτου οι δύο ομάδες ανέβασαν στροφές, με τους γηπεδούχους να έχουν δύο πολύ καλές ευκαιρίες πριν προηγηθούν στην εκπνοή του, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν και αυτοί αισθητή την παρουσία τους επιθετικά.

- Στο 2', μετά από γρήγορη εκτέλεση πλαγίου του Χότζα από αριστερά, ο Δ.Καφές ξέφυγε από τον Καραγκιοζίδη, αλλά ο Ν.Πανισκάκης έπεσε στα πόδια του σώζοντας την εστία του.
- Στο 8', μετά από ωραία συνεργασία των παικτών της Ολύνθου η μπάλα στρώθηκε στον ευρισκόμενο σε πλεονεκτική θέση Μ.Πανισκάκη, με τον Πάφρα να μπλοκάρει στο συρτό τελείωμα του αρχηγού της Ολύνθου.
- Στο 28', μετά από εκτέλεση κόρνερ του Valmarski από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Μελίσση, στο εξ' επαφής πλασέ του οποίου απέκρουσε σωτήρια, λίγο πριν την γραμμή της εστίας του ο Πάφρας.
- Στο 36' μετά από ωραία συνεργασία των παικτών της Προποντίδας, ο Καμπούρης έκανε την σέντρα από δεξιά με την μπάλα να καταλήγει στον Δ.Καφέ λίγο εντός περιοχής του Ν.Πανισκάκη και το εκτός ισορροπίας αριστερό σουτ του έμπειρου μέσου των φιλοξενουμένων σταμάτησε στον Αυγέρο.
- Στο 36' ο Μελίσσης, αφού πίεσε και κέρδισε την μπάλα από τον Θεοχάρη, έκανε την σέντρα από δεξιά, αλλά η κοντινή κεφαλιά του αμαρκάριστου Κωνσταντινίδη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του εξουδετερωμένου Πάφρα.
Στο πρώτο λεπτό όμως του επιπλέον χρόνου του α' μέρους ο Valmarski επιχείρησε την ατομική προσπάθεια από αριστερά, έκανε την σέντρα, με τον Βέντζιο να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και με γυριστή φαλτσαριστή κεφαλιά να την στέλνει στην δεξιά γωνία του Πάφρα, ανοίγοντας το σκορ για την Όλυνθο.

00000047

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να φέρουν το ματς στα ίσια στην πρώτη οργανωμένη επίσκεψή τους στα καρέ του Ν.Πανισκάκη στις αρχές της επανάληψης, αλλά η συνέχεια ανήκει ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους.
- Στο 54' λοιπόν, μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας από τους παίκτες του Δημήτρη Νόλη πάλι ο Καμπούρης έκανε την σέντρα από δεξιά, για να έρθει ο Καρνόπουλος με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι να την στείλει στην δεξιά γωνία του Ν.Πανισκάκη, για το 1 - 1.
- Στο 57', μετά από σέντρα του Αποστολάκη από αριστερά η κεφαλιά πάνω στην κίνηση του Μ.Πανισκάκη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πάφρα.
- Στο 69' ο Αποστολάκης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά η μπάλα πέρασε απ'όλους και ο ευρισκόμενος στο δεύτερο δοκάρι Μελίσσης διαμόρφωσε με κοντινή προβολή το τελικό 2 - 1.
- Στο 73' νέα εκτέλεση κόρνερ του Αποστολάκη ο Πάφρας απέκρουσε με δυσκολία στο οριζόντιό του δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης η κοντινή κεφαλιά του Καραγκιοζίδη πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
- Στο 77' το σουτ του Κεφάλα, από το ύψος της περιοχής, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πάφρα.
- Στο 80' ο Μελίσσης, μετά από εναλλαγή με τον Βέντζιο, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά επιχείρησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον Πάφρα, στέλνοντάς την άουτ.
- Στο 81', μετά από συνεργασία Κεφάλα-Valmarski, η μπάλα κατέληξε στον Βέντζιο, με το δεξί συρτό σουτ του τελευταίου να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.
- Τέλος στο 90+1 ο Πάφρας μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του ευρισκόμενου λίγο εντός της περιοχής του, Μελίσση.

00000048

Καλύτεροι από τους νικητές οι Καράι, Βέντζιος, Μελίσσης, Valmarski, Αποστολάκης και Μ.Πανισκάκης, ενώ από την ιδιαίτερα δυναμική Προποντίδα, που δικαιούται να προσβλέπει σε μια καλή πορεία, οι Καμπούρης, Πάφρας, Χότζα, Καρνόπουλος και Χαλκιάς.
Διαιτητής ο Φ.Σκούτας με βοηθούς τους Γούτα και Χρυσαΐδη.

ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ (Χρήστος Νεοφώτιστος): Ν.Πανισκάκης, Αυγέρος (46' Σάγγος), Αποστολάκης, Καράι, Καραγκιοζίδης, Βέντζιος, Μελίσσης, Valmarski (87' Γεραντζής), Σκέμπι (46' λ.τρ Κεφάλας), Μ.Πανισκάκης, Κωνσταντινίδης (56' Ελέζι).
ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ (Δημήτρης Νόλης): Πάφρας, Πόπτσης, Θεοχάρης, Δεδούσης, Καμπούρης, Χότζα, Ψηλογιάννης (78' Γουγούσης), Καρνόπουλος, Χαλκιάς, Δ.Καφές, Κίτα.


0000000HV

Last modified onΚυριακή, 08 Οκτώβριος 2017 19:57