Μακεδονικός - Άρης Παλαιοχωρίου 2-0 (Περιγραφή)

Featured Μακεδονικός - Άρης Παλαιοχωρίου 2-0 (Περιγραφή) Photos: Σωτήρης Θωμαδάκης / Halkidiki Voice

000SOTHRHS Ρεπορτάζ: Σωτήρης Θωμαδάκης / Halkidiki Voice

Παρ' ότι πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση ο Άρης Παλαιοχωρίου γνώρισε την πρώτη του ήττα με 2 - 0 από τον Μακεδονικό στη Νέα Ευκαρπία. Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλλη ήταν άκρως ανταγωνιστική, αλλά πλήρωσε μια άτυχη στιγμή προς το τέλος του πρώτου μέρους, διάστημα στο οποίο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Στην επανάληψη ο Άρης είχε την υπεροχή, ήταν απειλητικός σε όλη της την διάρκεια, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Έτσι, λίγο πριν την εκπνοή, επαληθεύθηκε ο ''άγραφος" νόμος του ποδοσφαίρου, με τους γηπεδούχους να κλειδώνουν τη νίκη τους στην αντεπίθεση.

Πάντως μόνο στεναχώρια δεν πρέπει να νιώθουν οι άνθρωποι του Άρη για την ήττα που κάποια στιγμή θα ερχόταν, αφού έτσι είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα. Οι παίκτες του Λεωνίδα Μπίλλη, παρά τις απουσίες των Ταίρη, Σιμόνι και Καρλόπουλου, απέδειξαν ότι μόνο τυχαία δεν είναι η μέχρι στιγμής πορεία τους και ότι μπορούν να έχουν ανάλογη συνέχεια. Μετά την λήξη του αγώνα το ζεστό χειροκρότημα των πολλών εκδρομέων από το Παλαιοχώρι, που έδωσαν δυναμικό "παρών" στο Γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας ήταν η καλύτερη επιβραβευση της προσπάθειας των παικτών του Άρη.

- Στο 3' ο Γουμάγιας μπλόκαρε σε αριστερό σουτ του Γκιάτα, από το ύψος της περιοχής.
- Στο 5' ο Πονγκόγκ έδωσε στον Παπαποστόλου με το αριστερό συρτό σουτ του τελευταίου να μπλοκάρει ο Παλαβράκης, πέφτοντας στο αριστερό του δοκάρι.
- Στο 12' ο Τσότρας παρενέβη σωτήρια, παραχωρώντας τελευταία στιγμή το κόρνερ, μετά από συνεργασία Γαρύφαλλου-Παπαποστόλου.
- Στο 15' ο Ανδρεάδης βρήκε τον Γκιάτα στ'αριστερά, ο τελευταίος έκανε την σέντρα και ο Κουκουλέκης έπιασε το αριστερό μονοκόμματο σουτ, από το ύψος της περιοχής, στέλνοντας όμως την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γουμάγια.
- Στο 17', μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κωτάκη, ο Τσότρας με κεφαλιά βρήκε τον Γκιάτα σε θέση πλάγια δεξιά, εντός περιοχής του Γουμάγια, με τον γκολκήπερ του Μακεδονικού να μπλοκάρει στο επικίνδυνο γύρισμα του επιθετικού του Άρη.
- Στο 24', μετά από σέντρα του Πονγκόγκ από αριστερά και προσωρινή απομάκρυνση του Αποστολά με το κεφάλι, το μονοκόμματο σουτ του Διαμαντίδη από το ύψος της περιοχής, πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παλαβράκη.
- Στο 38' ο Διαμαντίδης βρήκε στα δεξιά τον Στασινόπουλο, με τον επιθετικό του Μακεδονικού να κάνει την επικίνδυνη συρτή παράλληλη σέντρα και τον Τσότρα, στην προσπάθειά του να απομακρύνει, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Παλαβράκη, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

000000121

- Στο 55' χάθηκε η πιο κλασική ευκαιρία για τον Άρη, όταν σε αντεπίθεση ο Κώτάκης βρήκε σε πλεονεκτική θέση τον Κουκουλέκη, αλλά το πλασέ του τελευταίου μπλόκαρε ο Γουμάγιας.
-Στο 78', μετά από εκτέλεση κόρνερ του Προβατίδη και φάση διαρκείας στα καρέ του Γουμάγια, το αριστερό συρτό σουτ του Κουκουλέκη από το ύψος της περιοχής, πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
- Στο 83' και μετά από συρτή σέντρα του Προβατίδη από δεξιά, ο Κωτάκης έπιασε το πλασέ στην κίνηση, με τον Γουμάγια να μπλοκάρει και πάλι.
- Στο 89' λοιπόν και σε αντεπίθεση του Μακεδονικού ο Πονγκόγκ επιχείρησε την ατομική προσπάθεια από δεξιά, βρίσκοντας στον κενό χώρο τον Κανούλα, ο οποίος απλά έδωσε στον αμαρκάριστο νεοεισελθόντα Τράικο και ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα τον Παλαβράκη, διαμορφώνοντας το τελικό 2 - 0.

000000122

Καλύτεροι από τον Άρη, με όλους του όμως τους παίκτες να μοχθούν ιδιαίτερα, οι Αποστολάς, Κουκουλέκης, Σαμπιασβίλι, Κωτάκης και Τσότρας, ενώ από τον Μακεδονικό οι Πονγκόγκ, Γαρύφαλλος, Στασινόπουλος, Διαμαντίδης και Παπαποστόλου.
Διαιτητής ο Γεωργιτσόπουλος με βοηθούς τους Χασιώτη και Ρακιβάλη,όλοι τους από την ΕΠΣ Δράμας.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Γουμάγιας, Βόσδου, Παντεκίδης, Τουμανίδης, Παπατζίκος, Ζαφειρίδης (61' Τσιαμπάζης), Πονγκόγκ, Γαρύφαλλος, Στασινόπουλος (68' Ηλιόπουλος), Διαμαντίδης (64' Κανούλας), Παπαποστόλου (87' Τράικος).
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (Λεωνίδας Μπίλλης): Παλαβράκης, Σαμπιασβίλι, Κουκουρώνας, Τσότρας, Αποστολάς, Αποστόλου, Κωτάκης, Τσιντογιάννης, Γκιάτας, Κουκουλέκης, Ανδρεάδης (46' Προβατίδης).0000000HV

Last modified onΔευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 01:36