ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ - Π.Ο.ΤΡΙΓΛΙΑΣ 0-0 (PICS)

Featured ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ - Π.Ο.ΤΡΙΓΛΙΑΣ 0-0 (PICS) Photos: kerkidasport.gr

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της "Βασίλισσας" με τον πρωτοπόρο ΠΟ Τρίγλιας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
Έπειτα από ένα δυνατό αλλά μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, που έγινε μπροστά σε 1000 και πλέον φιλάθλους, ανάμεσα στους οποίους και περίπου 100 από την Τρίγλια, οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους παίρνοντας δίκαια από έναν βαθμό.
Η ομάδα της Βέροιας εμφάνισε κάποιες χτυπητές αδυναμίες και σε αυτό το παιχνίδι, δείχνοντας ότι χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις. Αγωνιστκά, οι Βεροιώτες ξεκίνησαν πιο δυνατά το ματς, έχοντας ένα πολύ καλό 5λεπτο στο οποίο θα μπορούσαν να σκοράρουν.

TRIGLIA2

- Από το 8ο έως το 12ο λεπτό οι «κυανέρυθροι» με συνεχόμενα κόρνερ απείλησαν την εστία της Τρίγλιας, δύο φορές με κεφαλιά του Βεργώνη που απέκρουσε δύσκολα ο Παλαβράκης και μία με κεφαλιά του Μουρατίδη που έφυγε λίγο άουτ!
- Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να γίνονται συχνά-πυκνά απειλητικοί για την εστία του Μπλατσιώτη, ο οποίος στο 13' έκανε λάθος πάσα στον Ντούνκα, αλλά στη συνέχεια διόρθωσε το λάθος του αποκρούοντας σωτήρια με τα πόδια το πλασέ του παίκτη της Τρίγλιας.
- Στο 25' ο γκολκήπερ της Βέροιας έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Σοάνη, ενώ τρία λεπτά μετά νέα απόκρουση του Μπλατσιώτη σε διαγώνιο σουτ του Ντούνκα.

TRIGLIA3

- Στην επανάληψη οι Βεροιώτες μπήκαν πιο δυνατά και στο 49' έχασαν καλή ευκαιρία όταν ο Μπλέτσας προτίμησε να σουτάρει από πλάγια θέση αντί να πασάρει στον επερχόμενο Μυλωνά, δίνοντας τη δυνατότητα στον Παλαβράκη να διώξει με τα πόδια στην κλειστή του γωνία.
- Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στην συνέχεια, χωρίς όμως να γίνονται ιδιαίτερα απειλητικοί, παρά τα πολλά αμυντικά λάθη των "κυανέρυθρων". Αντίθετα, αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες ήταν οι παίκτες του Νίκου Παπανώτα, με τον Βεργώνη να πιάνει κοντινή κεφαλιά στο 71' στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.
- Στο 79' η μοναδική καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στην επανάληψη, όταν οι Ντούνκα και Λιόνης δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία της Βέροιας από πλεονεκτική θέση!
- Η Βέροια στο 83' έφτασε μια ανάσα από το 1-0, αλλά το γυριστό σουτ του Μουρατίδη μέσα από την περιοχή κατέληξε βασανιστικά στο αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων!

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Πολυχρόνη (Πιερίας), ο οποίος είχε βοηθούς τους Πραχάλη και Βογδόπουλο από την Κοζάνη, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

TRIGLIA4

TRIGLIA5

ΒΕΡΟΙΑ (Ν. Παπανώτας): Μπλατσιώτης, Μούχαλης, Ζούρκος, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπλέτσας (86’ Ιωάννου), Βεργώνης, Ζυγγερίδης (46’ Μυλωνάς), Κυριακίδης (77’ Τσικόπουλος), Κανούλας (46’ Σκαθαρούδης), Μπακάλης.

ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Κ. Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Ζώτος, Προκοπίου (90' Σπάσιτς), Μπέσσας, Μιλκούδης, Καρατζάογλου, Σουάνης (74’ Μενεγκάλι), Σαρβανίδης, Σταυρόπουλος (66’ Πάλλας), Ντούνκα (84’ Μαλακασιώτης), Λιόνης.

f7efe938b6c64e3f2f9edb4a84945794 XL

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ (ΒΕΡΟΙΑ): «Πριν πω οτιδήποτε για το παιχνίδι θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους του προπονητικού τιμ και των παικτών τις ευχαριστίες μας στους φιλάθλους μας οι οποίοι μας στήριξαν και σήμερα. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς της νίκης για πολλούς λόγους, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και αυτό μας πεισμώνει περισσότερο για την συνέχεια.
Το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του είχε έναν πολύ καλό ρυθμό και από τις δυο ομάδες. Εμείς στο πρώτο εικοσάλεπτο κινηθήκαμε καλά, όμως στη συνέχεια η ΤΡΙΓΛΙΑ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήταν καλύτερη και δημιούργησε ευκαιρίες από δικά μας εύκολα, προσωπικά λάθη. Στην επανάληψη δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο αλλά και πάλι τα λάθη μας στοίχησαν κάποιο γκολ και συγχρόνως να δεχθούμε τέρμα. Μας έλειπαν τόσο οι τελικές πάσες όσο και η κάθετη.
Σίγουρα θέλουμε έναν παίκτη στο κέντρο που να κρατάει μπάλα και να δημιουργεί, αυτή τη λύση μπορεί να μας τη δώσει ο Πεδρίνιο, όμως οι διαδικασίες για την μπλε κάρτα του είναι χρονοβόρες. Είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε.
Το πρωτάθλημα, στο οποίο ξεχωρίζουν από τώρα εννιά με δέκα ομάδες είναι ένας μαραθώνιος και κανένας δεν θα πρέπει να εφησυχάζει".

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (ΤΡΙΓΛΙΑ): «Έχω ξαναπαίξει αντίπαλος με την ΒΕΡΟΙΑ τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής και τα συναισθήματα δεν μπορεί να ήταν διαφορετικά. Ευχαριστώ προσωπικά για την φιλοξενία.
Αν και μια νεοφώτιστη ομάδα αντίπαλος της «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ», δεν είχαμε φόβο απέναντί της παρά μόνο σεβασμό και καταφέραμε έτσι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Στα πρώτα σαράντα πέντε λεπτά είμασταν κυρίαρχοι ενώ η ΒΕΡΟΙΑ προσπαθούσε για κάτι καλό από στατικές φάσεις. Στην επανάληψη δώσαμε κατοχή μπάλας στην αντίπαλό μας, παρόλα αυτά δημιουργήσαμε και πάλι ευκαιρίες τις οποίες δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε.
Για εμάς που κάνουμε μια προσπάθεια να κοιτάμε τους αντίπαλους κατάματα ήταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, το οποίο σε συνδυασμό με τα δυο προηγούμενα μας κρατάνε αήττητους και πρωτοπόρους.
Εύχομαι στη ΒΕΡΟΙΑ να πετύχει στους στόχους της, να επιστρέψει και πάλι στην φυσική της θέση και προσωπικά στο Νίκο (Παπανώτας) να πετύχει ότι καλύτερο».
Σε ερώτηση για το πώς βλέπει την εξέλιξη του πρωταθλήματος με τα πολλά αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Είναι ένας δύσκολος όμιλος με ιστορικές ομάδες και πολύ δυναμική. Όποιος αντέξει σε πολλά πράγματα αυτός θα πάρει και τον τίτλο.»

ΠΗΓΗ - PHOTOS: kerkidasport.gr



0000000HV

Last modified onΔευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 22:32