updated 7:48 AM EEST, May 17, 2024
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ:

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 0-2 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Featured ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 0-2 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ) Photos: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος

000 PPASCHOS 80X90 Γράφει: Παναγιώτης Πάσχος - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Η πρώτη ήττα του ΠΟΜ και μάλιστα στην έδρα του στο φετινό πρωτάθλημα ήταν το κυρίαρχο στοιχείο του χθεσινού αγώνα, που συνοδεύτηκε από έντονο προβληματισμό για την εφεξής πορεία της ομάδας.
Το δεύτερο σημαντικό ήταν η (νικηφόρα) επιστροφή στο γήπεδο των Μουδανιών του Κώστα Ζαμπέτογλου, όχι ως προπονητού του ΠΟΜ, αλλά της φιλοξενούμενης ομάδας της Καλλικράτειας.

MOUKAL3 

Ο ΠΟΜ παρά τό ξεκίνημά του με δύο καλές στιγμές στο πρώτο πεντάλεπτο, σταδιακά παραχώρησε την πρωτοβουλία στον Νέο ΠΟΝΚ, που επισφραγίστηκε με το 0-1 στο 15', από εκτέλεση αυστηρού πέναλτυ που καταλόγισε ο Δημητριάδης σε κράτημα με τα χέρια από τον Μπουρσανίδη, εκτός αρχικά και εντός περιοχής στην συνέχεια, που συνοδεύτηκε από πτώση του φορ της Καλλικράτειας Νικολάρα. Την ποινή εκτέλεσε ο ίδιος ο Νικολάρας σημειώνοντας την απαρχή της νίκης.

MOUKAL4 

Η εξέλιξη του αγώνα στην συνέχεια ήταν αμφίρροπη, με κύρια στοιχεία τις δυνατές μονομαχίες στον χώρο μεταξύ των δύο περιοχών, με ελάχιστες περιπτώσεις δημιουργίας προϋποθέσεων αλλαγής στο σκορ εκατέρωθεν. Ωστόσο, σε μία από αυτές στο 40' και μετά απο εκτέλεση κόρνερ, ο διαιτητής Δημητριάδης καταλόγισε νέο αυστηρό πέναλτυ, εις βάρος της Καλλικράτειας αυτή την φορά, για τον ίδιο με τον προηγούμενο λόγο.
Ο Σκέμπι που κέρδισε το πέναλτυ ανέλαβε να το εκτελέσει, χωρίς όμως την επιτυχία που είχε πριν από λίγο ο ποδοσφαιριστής του ΝΠΟΝΚ, αφού ο τερματοφύλακας απέκρουσε -έστω και δύσκολα- σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.Το 0-1 παρέμεινε μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

MOUKAL2 

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο μοτίβο, με την ομάδα των Μουδανιών να εντείνει τις προσπάθειές της για ισοφάριση, χωρίς αποτέλεσμα. Απεναντίας, σε αντεπίθεση του ΝΠΟΝΚ στο 66', ο Μούστο από ατομική του προσπάθεια βρέθηκε προ του Πανισκάκη και εύκολα έγραψε το τελικό 0-2, παρά τις διαμαρτυρίες του ΠΟΜ για φάουλ που προηγήθηκε εις βάρος του Φιλιππίδη.
Στο υπόλοιπο του αγώνα, οι προσπάθειες του ΠΟΜ να μειώσει το σκορ δεν ήταν σε θέση να αλλάξουν το αποτέλεσμα, με την ομάδα της Καλλικράτειας να παίρνει τελικά την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

- Camera-Photos-Editing: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Αντώνης Κασάπης): Πανισκάκης, Χατζαρίδης, Σιδηρόπουλος, Λουϊζίδης, Φιλιππίδης, Καρσλίδης, Ζηρίδης, Μπουρσανίδης (46' Παναγιωτόπουλος), Σκέμπι, Αβραμίδης, Βαλμάρσκι.
Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Κώστας Ζαμπέτογλου): Μαυρομιχάλης, Αρζουμανίδης, Βαγιανής, Σαρακατσάνος, Πανανός, Έρισον, Τσουλκανάκης (75' Σαντσόλι), Χρυσογονίδης, Νικολάρας, Γκατζόγιας (80' Παλατσίδης), Μούστο (80' Αλμπάνης).



0000000HV

Last modified onΣάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 23:13