Νέα Μουδανιά - Δημήτρης Στρατούλης: Αδύναμες και ανεπαρκείς Κυβέρνηση και μνημονιακή Αντιπολίτευση...(VIDEO)

Featured Νέα Μουδανιά - Δημήτρης Στρατούλης: Αδύναμες και ανεπαρκείς Κυβέρνηση και μνημονιακή Αντιπολίτευση...(VIDEO) Photos: HALKIDIKI VOICE / METRON DESIGN STUDIO

...στην υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας...

Μια "γεμάτη" μέρα είχε ο Δημήτρης Στρατούλης το Σάββατο στα Νέα Μουδανιά, όπου βρέθηκε, στο πλαίσιο των περιοδειών της Λαϊκής Ενότητας ανά την Ελλάδα.

Ο π. Υπουργός και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΕ, συνοδευόμενος από την Λίτσα Αμανατίδου, π. Βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της ΛΑΕ, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και μέλος ΔΣ της ΚΕΔΕ Τάσο Κανταρά και στελέχη της Λαϊκής Ενότητας της Χαλκιδικής, επισκέφθηκε το πρωί τα γραφεία του Συνεταιρισμού Βιολογικής Καλλιέργειας Ελιάς Χαλκιδικής σε μια χρήσιμη και παραγωγική συνάντηση με το ΔΣ και μέλη του Συνεταιρισμού.

Το μεσημέρι συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ν. Προποντίδας Μανώλη Καρρά, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους. Αργότερα το απόγευμα ξεναγήθηκε στο Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων της πόλης και στη συνέχεια επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μουδανιών, κλείνοντας τον κύκλο της επίσκεψής του στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Μουδανιών για την παρουσίαση του βιβλίου του Τάσου Κανταρά "Διαρκές φύλλο πορείας", αφού προηγουμένως συσκέφθηκε με τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας Χαλκιδικής.

Ωστόσο, μετά το πέρας της ομορφης εκδήλωσης, ο κ. Στρατούλης δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις μας γύρω από τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας, το σκάνδαλο Novartis και τα Ελληνοτουρκικά, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον από ετών αδελφικό του φίλο Τάσο και το βιβλίο του, το οποίο ήδη έχει "περάσει" στην δεύτερη έκδοση.
Για το θέμα της Novartis ο π. Υπουργός τόνισε ότι "αποτελεί σκάνδαλο παγκόσμιων διαστάσεων και η άποψη της ΛΑΕ είναι ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως παντού, να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, ιδίως αν πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα."
Για τα εθνικά μας θέματα, υπογράμμισε ότι "ο διεμβολισμός του Ελληνικού πλοίου, αναδεικνύει την ανεπάρκεια Κυβέρνησης και μνημονιακής αντιπολίτευσης να υπερασπίσουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας" κι επί πλέον το γεγονός ότι "ΕΕ και ΝΑΤΟ είναι "δήθεν" σύμμαχοι που αρνούνται να υπερασπίσουν τα συμφέροντα μιας χώρας μέλους των συμμαχιών αυτών, όπως είναι η Ελλάδα."

- Στο ολιγόλεπτο video που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε τί δήλωσε αποκλειστικά στο Halkidiki Voice ο Δημήτρης Στρατούλης0000000HV

Last modified onΤετάρτη, 28 Φεβρουάριος 2018 20:05