1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Χαλκιδικής, 14-15 Οκτωβρίου 2017

Featured 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Χαλκιδικής, 14-15 Οκτωβρίου 2017 Photo: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Αύριο Σάββατο και την Κυριακή 14 & 15 Οκτωβρίου, η Αναπτυξιακή Εταιρεία Χαλκιδικής (ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ.) διοργανώνει το πρώτο Αναπτυξιακό Συνέδριο Χαλκιδικής, που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Μουδανιών, βάζοντας τις βάσεις για την καθιέρωσή του ως θεσμού και εκδήλωσης συνάντησης του επιχειρηματικού, πολιτικού και επιστημονικού κόσμου, με σκοπό την ανταλλαγή σκέψεων, απόψεων και προτάσεων που αφορούν στο αναπτυξιακό μέλλον της Χαλκιδικής.
Το Συνέδριο διοργανώνεται σε μια χρονιά-σταθμό για την ΑΝΕΤΧΑ, αφού φέτος συμπληρώνει 25 ΧΡΟΝΙΑ λειτουργίας και σημαντικής επιχειρηματικής υποστήριξης της στην Π.Ε. Χαλκιδικής.

Όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος ΔΣ της Εταιρείας κ. Γιώργος Πασαλής μιλώντας στο Halkidiki Voice web channel, η φετινή χρονιά είναι μια δημιουργική χρονιά για την ΑΝΕΤΧΑ που έχει θέσει ως στόχο την ουσιαστική της συμβολή στην στήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας για την επόμενη προγραμματική περίοδο, πραγματοποιώντας μέσα από το «1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Χαλκιδικής» την δημόσια συζήτηση για τις προτεραιότητες και τις στρατηγικές του αναπτυξιακού σχεδιασμού της μέχρι το 2020.

Όπως ανέφερε ο κ. Πασαλής, η θεματολογία του συνεδρίου θα καλύψει τους κυριότερους τομείς ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας οι οποίοι είναι άμεσα συνδεδεμένοι με την ανάπτυξη της Χαλκιδικής, ενώ το "παρών" θα δώσουν σημαντικοί εισηγητές-ομιλητές, όπως ο Αθανάσιος Τσαυτάρης, Ομοτ. Καθηγητής και π. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Γρηγόρης Τάσιος, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων και Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, ο Γιώργος Γιακουμάκης, Mandate Relationship Manager του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ο Δημήτρης Τσακωνίτης, Μέλος ΔΣ του Συνδέσμου Εξαγωγών Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και άλλα επίλεκτα στελέχη του επιστημονικού και επιχειρηματικού κόσμου.

- Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε τί ακριβώς ανέφερε ο πρόεδρος της διοργανώτριας Εταιρείας ΑΝΕΤΧΑ στις δηλώσεις του, από τα Ν. Μουδανιά όπου βρισκόταν σήμερα το πρωΐ, για το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Χαλκιδικής λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του.0000000HV

Media

Camera-Photos-Editing: Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΠαρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 15:16