Τα έργα στον Δήμο Νέας Προποντίδας - Μέρος 1ο (VIDEO)

Featured Τα έργα στον Δήμο Νέας Προποντίδας - Μέρος 1ο (VIDEO) Photos: HALKIDIKI VOICE / METRON DESIGN STUDIO

- Αποκλειστική συνέντευξη του Δημάρχου Ν. Προποντίδας Μανώλη Καρρά στο Halkidiki Voice

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς μιλά σε μια αποκλειστική του συνέντευξη στο Halkidiki Voice web channel, εστιάζοντας στα έργα που αυτή τη στιγμή υλοποιούνται σε όλη την επικράτεια του Δήμου, αλλά και σε αυτά που θα ξεκινήσουν άμεσα και αναμένεται να περατωθούν εντός των ετών 2018 και 2019.

Ο κ. Καρράς αναφέρθηκε και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες της Ν. Προποντίδας σε μία αναλυτική παρουσίαση των προγραμματισμένων απο την Δημοτική αρχή έργων, μη παραλείποντας στο τέλος της συνέντευξής του να μιλήσει για μέρος της κοινωνικής πολιτικής που ακολουθεί ο Δήμος, το οποίο αφορά στα μικρά παιδιά και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, ενώ έμφαση έδωσε στον τομέα της πολιτικής προστασίας στην Ν. Προποντίδα με αντιπλημμυρικά έργα που ήδη υλοποιούνται, αλλά και τον τομέα του αθλητισμού στον Δήμο, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία της διαδικασίας τακτοποίησης και αδειοδότησης των κάθε είδους αθλητικών εγκαταστάσεων στην επικράτειά του.

000000396

Λόγω της έκτασης της συνέντευξης του Δημάρχου, θα την δημοσιεύσουμε σε τρία μέρη, ακολουθώντας την διάρθρωση που ο ίδιος επέλεξε, αρχίζοντας σήμερα με το πρώτο μέρος, το οποίο αναφέρεται στην Δημοτική Ενότητα Μουδανιών και ιδιαίτερα στον Οικισμό Ν. Μουδανιών, επισημαίνοντας ότι σύμφωνα με τον κ. Καρρά "τα σε εξέλιξη ή προγραμματισμένο να ξεκινήσουν μέσα στο 2018 έργα στα Ν. Μουδανιά, αφορούν σε όλες τις εντός σχεδίου περιοχές κι έχουν ήδη δημοπρατηθεί, ευρισκόμενα στο στάδιο της υλοποίησης".

- Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τί ακριβώς είπε στο κανάλι μας ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, στο πρώτο μέρος της συνέντευξής του.0000000HV

Media

Camera-Photos-Editing: HALKIDIKI VOICE / METRON DESIGN STUDIO
Last modified onΠαρασκευή, 09 Φεβρουάριος 2018 19:34