Ο ΠΟ Μουδανιών Πρωταθλητής Εφήβων Χαλκιδικής 2016-2017

Δύο καλά δεκάλεπτα (πρώτο και τέταρτο) ήταν αρκετά στον ΠΟΜ για να κάμψει την αντίσταση του ΑΟ Σιθωνίας και να ανακηρυχθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά Πρωταθλητής του νομού στους εφήβους "καθιερώνοντας" έτσι την κυριαρχία του στην κατηγορία.

HVGIF ATHLHTIKA

Ο ΠΟΜ προηγήθηκε από την αρχή και κρατούσε ένα σταθερό προβάδισμα σε όλο τον αγώνα, ο οποίος ήταν αρκετά δυνατός και από τις δύο πλευρές, όπως φανερώνει και ο πίνακας με τα φάουλ.

Οι δύο προπονητές ήξεραν καλά ο ένας τον άλλο και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες του αντιπάλου, με τις δύο ομάδες να δίνουν γρήγορο ρυθμό στον αγώνα.

000000868

Ο ΠΟΜ, όπως πάντα, βασίστηκε στην δυνατή του άμυνα και προσπάθησε να χτυπήσει με γρήγορες αντεπιθέσεις, αλλά οι Σίθωνες κατάφερναν να μένουν στο παιχνίδι κερδίζοντας αρκετά επιθετικά ριμπάουντ και έχοντας γρήγορες επιστροφές.

Στο 4ο δεκάλεπτο η ομάδα των Μουδανιών εκμεταλλεύτηκε την κούραση των Σιθώνων αλλά και την φθορά τους από τα φάουλ, καταφέρνοντας να μεγαλώσει την διαφορά του σκορ στο τελικό 64-37.

000000867

Ήταν ένας "πλούσιος" αγώνας, που σίγουρα τον απόλαυσαν περισσότερο οι ουδέτεροι φίλαθλοι που μαζί με τους φιλάθλους των δύο ομάδων γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο Ν. Μουδανιών.0000000HV

Last modified onΣάββατο, 31 Δεκέμβριος 2016 01:31