Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 2-1 (VIDEO)

Featured Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 2-1 (VIDEO) Photos: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidii Voice / MDS

Σημαντικότατη νίκη στην προσπάθειά του για την παραμονή, πέτυχε ο Π.Ο.Μ με 2-1 επί της Νίκης Πολυγύρου στο Δημοτικό Στάδιο Νέων Μουδανιών. Πλέον η ομάδα του Κώστα Ζαμπέτογλου έφτασε στους 29 βαθμούς, ξεφεύγοντας ταυτόχρονα κατά τρεις από Α.Ο. Σημάντρων και Ερμή Νέας Ποτίδαιας, που την ίδια ώρα γνώριζαν εκτός έδρας ήττες με 3-0 και 5-0 από Αστέρα Αγίου Νικολάου και Π.Ο. Τρίγλιας, αντίστοιχα.

0000000eGUIDE1

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν ''κεφάλι'' στο σκορ, ενώ στην επανάληψη η γρήγορη ισοφάριση της Νίκης φόρτωσε με επιπλέον άγχος τους παίκτες του Π.Ο.Μ, κάτι που ήταν ορατό εξ' αρχής, λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού και της απόλυτης ανάγκης για την κατάκτηση των τριών βαθμών.
- Στο 25' ο διαιτητής Γουματιανός καταλόγισε το πέναλτι, σε ανατροπή του Σάλλα από τον Αικατερινάρη, με τον Θανάση Παναγιωτόπουλο να ευστοχεί από τα ένδεκα βήματα,δίνοντας το προβάδισμα στον Π.Ο.Μ.
- Στο 52', μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κακούρου από αριστερά, ο Χλιάπας βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.
Η γρήγορη ισοαφάριση, αλλά και η είσοδος του Πελεβάνη που τόνωσε την επιθετική γραμμή της Νίκης, έδωσε την ψυχολογική ώθηση στους φιλοξενούμενους, για περίπου ένα τέταρτο και στο 60' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ντραγκίεφ να επεμβαίνει σωτήρια σε κοντινό πλασέ του Βούλγαρη.
Από εκεί και πέρα η πρωτοβουλία πέρασε και πάλι στους γηπεδούχους, αλλά ήταν ανούσια, με τα αβίαστα λάθη και την νευρικότητα να χαρακτηρίζουν τις κινήσεις τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ''χτυπήσουν'' στην κόντρα, χωρίς όμως την μεγάλη φάση. Πάντως ήταν φανερό, ότι όποιος πετύχαινε το γκολ θα έφτανε στη νίκη.

000001182

- Στο 69' ο Μπερμπερίδης με μακρινό δυνατό δεξί σουτ υποχρέωσε τον Αικατερινάρη να πέσει στην αριστερή του γωνία και να παραχωρήσει το κόρνερ.
- Στο 85', μετά από σέντρα του Μπαρούμα από δεξιά και λάθος απομάκρυνση του Δημούδη, η μπάλα στρώθηκε στον ευρισκόμενο λίγο εντός περιοχής της Νίκης Μανελίδη, το δεξί σουτ του οποίου ήταν βεβιασμένο, παρ' ότι αμαρκάριστος, περνώντας λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Αικατερινάρη.
- Στο 88' όμως και πάλι ο Μανελίδης έγινε κάτοχος της μπάλας στα δεξιά της επίθεσης του Π.Ο.Μ και αφού προχώρησε, έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι, με την ''χρυσή'' αλλαγή του Κώστα Ζαμπέτογλου τον Φώτη Τσακίρη να διαμορφώνει το τελικό 2-1 ''λυτρώνοντας'' παίκτες και φίλους των γηπεδούχων.

Καλύτεροι από τον Π.Ο.Μ οι Γαλαζούδης, Σάλλα, Ντάνιελ Ντόι, Παναγιωτόπουλος και Ζαφειρίδης, ενώ από τη Νίκη ξεχώρισαν οι Δημούδης, Χλιάπας, Ζούνης, Κακούρος και Πελεβάνης.
Διαιτητής ο Γουματιανός με βοηθούς τους Κελάζογλου και Χατζηδημητρίου. Στο 83' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τσώλης.

000001185

Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Κώστας Ζαμπέτογλου): Ντραγκίεφ, Μπερμπερίδης (75' Τσακίρης), Γαλαζούδης, Σέχου, Μανελίδης, Ζαφειρίδης, Σάλλα, Ντάνιελ Ντόι, Σιούζος (63' Πέρρος), Παναγιωτόπουλος, Μπαρούμας (86' Μπαλάνος).
ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (Γιώργος Βούλγαρης): Αικατερινάρης, Δημούδης, Αστεριάδης, Χλιάπας, Ζούνης, Κυργιαφίνης (70' Τσώλης), Κακούρος, Βούλγαρης, Σουσούρας (50' Πελεβάνης), Αγγελής, Κλόντιαν (80' Λιόλιος).

- Στο video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ και στιγμιότυπα της συνάντησης. Σε νεότερη δημοσίευσή μας δείτε δηλώσεις μετά τον αγώνα του προπονητή του ΠΟΜ Κώστα Ζαμπέτογλου και των ποδοσφαιριστών Ζαφειρίδη - Μανελίδη της ίδιας ομάδας.

0000000varelakia



0000000HV

Last modified onΔευτέρα, 24 Απριλίου 2017 20:11