Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - Ν. Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 1-2 (VIDEO)

Featured Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - Ν. Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 1-2 (VIDEO) Photos: HALKIDIKI VOICE / METRON DESIGN STUDIO

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Μετά από ένα παιχνίδι ντέρμπι, χωρίς όμως τις μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ο Νέος Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας ''απέδρασε'' από το Δημοτικό Στάδιο Νέων Μουδανιών με μια σπουδαία νίκη με 1 - 2 κόντρα στον Π.Ο.Μ. Έτσι διατηρήθηκε στην πρώτη θέση και στο +2 από τον δεύτερο Π.Ο Τρίγλιας. Από την άλλη η ομάδα του Κώστα Ζαμπέτογλου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, έμεινε όμως με την πικρία μιας ήττας που δεν την άξιζε σε καμιά περίπτωση. Επιπλέον έχει κάθε δίκαιο να διαμαρτύρεται για την διαιτησία του Αναστασόπουλου στο πρώτο 45λεπτο, με το νεαρό ρέφερι να καταλογίζει ένα αυστηρό πέναλτι (40') με το οποίο προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, ενώ προηγουμένως (26') αγνόησε σπρώξιμο εντός περιοχής στον Παναγιωτόπουλο. Επιπλέον και στον πειθαρχικό έλεγχο αδίκησε τον Π.Ο.Μ. στο ίδιο διάστημα.

000000465

- Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 9' ο Σαραγιώτης ανέκοψε αντικανονικά τον Θανάση Παναγιωτόπουλο, λίγο πριν μπει στην περιοχή του Μπέλλου. Στην εκτέλεση του φάουλ ο Σαιτιώτης έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
- Στο 18' και πάλι ο Παναγιωτόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά καθυστέρησε με αποτέλεσμα να επέμβει ο Kucaj και να απομακρύνει τον κίνδυνο, ενώ στο 19' ο Παναγιώτης Μπέλλος επενέβη σωτήρια στα πόδια του Πατρίκ Ογκουνσότο.
- Στο 40' καταλογίστηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μανελίδη στον Καραπαύλο, με τον Νίκο Νταντάμη να ευστοχεί από τα ένδεκα βήματα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα της Καλλικράτειας, κόντρα στην μέχρι τότε ροή του αγώνα.

000000466

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι την υπεροχή, ενώ οι φιλοξενούμενοι με κινητήριους μοχλούς τους Κομνηνάκη και Lieshaj προσπάθησαν να απειλήσουν στην κόντρα για ένα δεύτερο τέρμα που θα διασφάλιζε τη νίκη τους.
- Στο 55' μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζαφειρίδη, ο Ογκουνσότο πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπέλλου.
- Στο 65' ο kucaj παρενέβη σωτήρια παραχωρώντας το κόρνερ, πριν η μπάλα φτάσει στον Ογκουνσότο, από γύρισμα του Παναγιωτόπουλου από αριστερά.
- Στο 73' όμως και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζαφειρίδη, ο Σαιτιώτης με ωραίο πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.
- Στο 84' και σε υποδειγματική αντεπίθεση των παικτών του Γιώργου Αμανατίδη, ο Γιώργος Αθανασιάδης αξιοποιώντας την γυριστή κεφαλιά πάσα του Κομνηνάκη, μπήκε στην περιοχή του Georgiev και με αριστερό σουτ, στην κλειστή γωνία, χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

000000467

Καλύτεροι από τους νικητές οι Νεστορόπουλος, Kucaj, Νταντάμης, Lieshaj και Κομνηνάκης, ενώ από τον Π.Ο.Μ οι Σαιτιώτης, Γαλαζούδης, Παναγιωτόπουλος, Ζαφειρίδης και N'Doi.
Διαιτητής ο Αναστασόπουλος με βοηθούς τον εξαιρετικό Κουρίδη, όπως εξαιρετική ήταν και η Μαυροπούλου.

- Camera-Editing: Halkidiki Voice

Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Κώστας Ζαμπέτογλου): Georgiev, Μανελίδης, Γαλαζούδης, Φιλιππίδης, Δάρατζης (69' Τσιτσίκας), Σαιτιώτης, Αρζουμανίδης (62' Γκότας), Ζαφειρίδης, Ογκουνσότο, Παναγιωτόπουλος, N'Doi.
ΝΕΟΣ Π.Ο. ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Μπέλλος, Νεστορόπουλος, Ποτουρίδης, Kucaj, Σαραγιώτης (76' Αργυρίου), Φαιτατζόγλου (46' Djaloshi), Κατσαμακίδης (57' Κατσόγλου), Νταντάμης, Καραπαύλος (65' Αθανασιάδης), Lieshaj, Κομνηνάκης.



 0000000HV

Last modified onΔευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 03:00