Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 1-0 (VIDEO)

Featured Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 1-0 (VIDEO) Photos: HALKIDIKI VOICE / METRON DESIGN STUDIO

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Μετά από ένα πολύ μέτριο παιχνίδι ο Π.Ο. Τρίγλιας επικράτησε με 1 - 0 της Νίκης Πολυγύρου και συνεχίζει να βρίσκεται στο -2 από τον Νέο Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας, μία εβδομάδα πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στην έδρα του πρωτοπόρου.
Οι γηπεδούχοι θα έχουν να θυμούνται μόνο τους τρεις βαθμούς, από ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι επιβεβαίωσαν για μία ακόμα φορά ότι δύσκολα δέχονται γκολ, ακόμα πιο δύσκολα όμως φτάνουν σε ''θέση βολής'' και πλέον στρέφουν και αυτοί την προσοχή τους στον επόμενο κρίσιμο εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Αριστοτέλη Σταγείρων-Στρατονίκης.

000000524

Το πρώτο τέταρτο περίπου ήταν ίσως, συγκριτικά βέβαια, το καλύτερο διάστημα του αγώνα.
- Πρώτα στο 9' ο Μέτσι μπήκε όμορφα στην περιοχή του Σαραφιανού, αλλά το σουτ με το οποίο ολοκλήρωσε την ατομική του προσπάθεια ήταν άστοχο.
- Στο 13' ο Σπάσιτς εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Μιλκούδης με γυριστή κεφαλιά , στο ύψος του πρώτου δοκαριού, πέτυχε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση.
- Στο 17' συνεργάστηκαν ωραία οι Παπαφλωράτος και Σουσούρας, αλλά το τελείωμα του δεύτερου ήταν άστοχο.

000000525

Στην επανάληψη το θέαμα ήταν κάτω του μετρίου.
- Μόνο στο 66' ο Ζούνης με μακρινό σουτ ''υποχρέωσε'' τον Καραίτη να διώξει δύσκολα σε κόρνερ, ενώ στο 77' ο Παπαφλωράτος, με απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ, ανάγκασε τον γκολκήπερ της Τρίγλιας να πραγματοποιήσει δύσκολη επέμβαση στο ύψος της οριζόντιάς του δοκού και να παραχωρήσει νέο κόρνερ.
- Τέλος στο 90+5 ο Σαραφιανός μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια σε εκτός περιοχής συρτό σουτ του Καραδήμου.

000000526

Καλύτεροι από τους νικητές οι Σταυρόπουλος, Μπινίκος, Σγουρής, Μιλκούδης και Πεχλιβανίδης, ενώ από τη Νίκη οι Παπαφλωράτος, Δημούδης, Χλιάπας, Τσιότρας και Τζιόλας.
Διαιτητής ο Αναστασόπουλος με βοηθούς τους Κωνσταντάρα και Τσιρωνά.

- Camera-Editing: Halkidiki Voice

Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Βασίλης Λευθερούδης): Καραίτης, Μπινίκος, Σγουρής, Μπέσσας, Μιλκούδης, Πεχλιβανίδης, Σταυρόπουλος (90+2 Μπαλικτσής), Σαρβανίδης, Μεγαλοοικονόμου (39' λ.τρ Μπακαρόπουλος-73' Δόμπρογλου), Σπάσιτς, Μέτσι (58' Καραδήμος).
ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (Γιώργος Βούλγαρης): Σαραφιανός, Τζιόλας, Σουσούρας (64' Ζούνης), Τσιότρας, Αστεριάδης, Χλιάπας, Σάλλα (81' Παπαποστόλου), Ασλανισβίλι (58' Δάμδαλης), Βούλγαρης, Παπαφλωράτος, Δημούδης (86' Τζηρίτης).



0000000HV

Last modified onΔευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 21:12