ΝΕΟΣ Π.Ο. ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ 0-2 (VIDEO)

Featured ΝΕΟΣ Π.Ο. ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ 0-2 (VIDEO) Photos: HALKIDIKI VOICE / METRON DESIGN STUDIO

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Ένας αποφασιστικός Π.Ο. Τρίγλιας πέτυχε μεγάλη νίκη με 0 - 2 επί του Νέου Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας και επανήλθε στην κορυφή της Α' Κατηγορίας Bayline Ναυαγοσωστική.Έτσι αποδείχθηκε,όπως βέβαια και στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ότι η θέληση για τη νίκη είναι υπεράνω εδρών, όταν μάλιστα ειδικά μιλάμε για ντέρμπι. Και η ομάδα του Βασίλη Λευθερούδη έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο, σ' έναν αρκετά βαρύ αγωνιστικό χώρο.

-Camera-Editing: Halkidiki Voice

Ο αγώνας κρίθηκε κυρίως στην δύναμη, με τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι μετρημένες.

000000541

- Πρώτοι απείλησαν οι γηπεδούχοι με τον Κομνηνάκη να προλαβαίνει την έξοδο του Καραίτη, ύστερα από λάθος γύρισμα του Σγουρή, αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
- Στο 35' όμως ο Σταυρόπουλος βρέθηκε αμαρκάριστος, λίγο εντός περιοχής του Μπέλλου και με ασύλληπτο δεξί βολέ έστειλε την μπάλα λίγο κάτω από το οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την Τρίγλια.
- Στο 43' ο Καραίτης έσωσε, αποκρούοντας με το στήθος,σε εξ'επαφής πλασέ του Lieshaj.
- Tέλος στο 45' ο Μπέλλος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Μέτσι, από πλεονεκτική θέση.

000000542

- Στο 48' και μετά από λάθος της άμυνας της Καλλικράτειας η μπάλα στρώθηκε στον Μέτσι, που έπιασε αμέσως το δυνατό δεξί διαγώνιο σουτ, στέλνοντας την στην δεξιά γωνία του Μπέλλου, για το 0 - 2. Αυτό το γκολ, με τον τρόπο που επιτεύχθηκε κυρίως, αποδιοργάνωσε τους γηπεδούχους που ήταν ασύνδετοι, ενώ η νευρικότητα χαρακτήριζε τις κινήσεις τους μέχρι το τέλος. Από την άλλη οι πολύ καλά στημένοι παίκτες της Τρίγλιας, παρότι ήταν μπροστά στο σκορ δεν χαλάρωσαν με την πίεση που ασκούσαν στους αντιπάλους τους να παραμένει αμείωτη, ενώ δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα τα μετόπισθέν τους. Όπως και να έχει όμως, οι λογαριασμοί μεταξύ των δύο ομάδων παραμένουν ''ανοικτοί'' εν όψει play-offs, με αυτήν της Τρίγλιας να παίρνει ένα σοβαρό προβάδισμα για την πρωτιά στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα έδρας.

000000543

Χωρίς να υστερήσει κανείς, οι Σαρβανίδης, Μέτσι, Σταυρόπουλος, Σπάσιτς και Πεχλιβανίδης ήταν οι κορυφαίοι από τους νικητές. Από τους γηπεδούχους, που στρέφουν προσωρινά την προσοχή τους στον Τελικό Κυπέλλου της επόμενης Κυριακής 1 Απριλίου με τον Άρη Παλαιοχωρίου, ξεχώρισαν οι Kucaj, Σαραγιώτης, Κατσόγλου, Κατσαμακίδης και Κομνηνάκης.
Πολύ καλή η διαιτησία του Αλέξανδρου Τσακαλίδη και των βοηθών Χριστάκογλου και Νίκου Σκούτα. Στο 81' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Νταντάμης.

-Camera-Editing: Halkidiki Voice

ΝΕΟΣ Π.Ο. ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Μπέλλος, Νεστορόπουλος (55' Αθανασιάδης), Ποτουρίδης (55' Καραπαύλος), Kucaj, Σαραγιώτης, Κατσόγλου, Κατσαμακίδης (76' Djaloshi), Νταντάμης, Αργυρίου, Lieshaj (46' Τσίγκας), Κομνηνάκης.
Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Βασίλης Λευθερούδης): Καραίτης, Μπινίκος, Σγουρής (40' λ.τρ Σαπανίδης), Μπέσσας, Μιλκούδης, Πεχλιβανίδης, Μπακαρόπουλος (90+2 Δόμπρογλου), Σαρβανίδης, Μέτσι(85' Καραδήμος), Σπάσιτς (90+6 Μπαλικτσής), Σταυρόπουλος.



0000000HV

Last modified onΔευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 02:41