Α' ΕΠΣΧ-Bayline - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Featured Α' ΕΠΣΧ-Bayline - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Photos: HALKIDIKI VOICE / METRON DESIGN STUDIO

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Ολοκληρώθηκε σήμερα η κανονική περίοδος με τον Π.Ο.Τρίγλιας να επικρατεί με 5 - 1 του Τορωναίου Αφύτου και να τερματίζει στην πρώτη θέση, εξασφαλίζοντας έτσι το πλεονέκτημα έδρας στον τελικό των play-off, απέναντι στον Νέο Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας, που την ίδια ώρα αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στον Πολύγυρο με τη Νίκη. Το μοναδικό ζευγάρι των play-out θα είναι τελικά αυτό μεταξύ Π.Ο. Μουδανιών και Αριστοτέλη Σταγείρων-Στρατονίκης, με πλεονέκτημα έδρας του Π.Ο.Μ, ο οποίος επικράτησε με 3 - 5 στην Ιερισσό. Έτσι έφτασε τους 33 βαθμούς, έναντι 31 του Αριστοτέλη, ο οποίος την ίδια ώρα αναδεικνυόταν ισόπαλος με 3 - 3, κόντρα στα Μ.Κ Στρατωνίου. Ο Αετός Βαρβάρας γνώρισε την ήττα με 3 - 0 στην Σάρτη και υποβιβάστηκε απ' ευθείας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής

Άρης Κασσανδρείας 2005 - Όλυνθος Ολύνθου 1 - 3
Νίκη Πολυγύρου - Νέος Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας 0 - 0
Άκανθος Ιερισσού - Π.Ο. Μουδανιών 3 - 5
Ηρακλής Νέας Φώκαιας - Προποντίδα Νέου Μαρμαρά 1 - 2
Α.Ο.Σάρτης - Αετός Βαρβάρας 3 - 0
Αριστοτέλης Σταγείρων-Στρατονίκης - Μ.Κ. Στρατωνίου 3 - 3
Διγενής Λακκώματος - Αστήρ Αγίου Νικολάου 3 - 0 α.α
Π.Ο. Τρίγλιας - Τορωναίος Αφύτου 5 - 1

Τελική Βαθμολογία Κανονικής Περιόδου

 1. Π.Ο.Τρίγλιας 81
 2. Νέος Π.Ο.Νέας Καλ/τειας 78
 3. Όλυνθος Ολύνθου 65
 4. Άρης Κασσανδρείας 2005 64
 5. Μ.Κ Στρατωνίου 52
 6. Τορωναίος Αφύτου 43
 7. Α.Ο.Σάρτης 37
 8. Διγενής Λακκώματος 37
 9. Προποντίδα Νέου Μαρμαρά 36
10. Νίκη Πολυγύρου 35
11. Άκανθος Ιερισσού 35
12. Π.Ο.Μουδανιών 33
13. Αριστοτέλης Σταγ/Στρατονίκης 31
14. Αετός Βαρβάρας 26
15. Ηρακλής Νέας Φώκαιας 19
16. Αστήρ Αγίου Νικολάου - 1

Για τον τελικό των play-off o Π.Ο Τρίγλιας θα υποδεχθεί τον Νέο Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας και σε περίπτωση νίκης του θα αναδειχθεί πρωταθλητής. Εφόσον στο πρώτο παιχνίδι επικρατήσει ο Νέος Π.Ο Νέας Καλλικράτειας,οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν σε ουδέτερο γήπεδο, με το νικητή να αναδεικνύεται πρωταθλητής.

Για τα play-out ο Π.Ο. Μουδανιών θα υποδεχθεί τον Αριστοτέλη Σταγείρων-Στρατονίκης και σε περίπτωση νίκης του θα παραμείνει στην Α' Κατηγορία, ενώ ο Αριστοτέλης θα υποβιβαστεί στην Β'. Εφόσον στο πρώτο παιχνίδι, επικρατήσει ο Αριστοτέλης, τότε οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν σε ουδέτερο γήπεδο, με το νικητή να παραμένει και τον ηττημένο να υποβιβάζεται.
Στα παραπάνω παιχνίδια play-off και play-out, αλλά και στα δεύτερα, εφόσον χρειαστεί, πρέπει να υπάρξει οπωσδήποτε νικητής, οπότε,εάν χρειαστεί βέβαια, θα υπάρξει ημίωρη παράταση ή ακόμα και η διαδικασία των πέναλτι. Ήδη υποβιβάστηκαν στην Β' Κατηγορία οι Αστήρ Αγίου Νικολάου, Ηρακλής Νέας Φώκαιας και Αετός Βαρβάρας.

Από την   ανέβηκαν στην Α' οι ομάδες Ελπίδα Βραστών, Χολομών Ριζών-Παλαιόχωρας, Θύελλα Κρήνης, Α.Ο Χανιώτης και από χθες ο Ανθεμούς Γαλάτιστας, που επικράτησε με 1 - 3 στην παράταση της τυπικά γηπεδούχου Θύελλας Μεταγγιτσίου, στο ουδέτερο Δημοτικό Στάδιο Ορμύλιας (κ.α 1 - 1). Σκόρερς ο Γιώργος Μιχαλούδης στο 12' για την Θύελλα και ο Μανώλης Σιμώνης στο 77' για τον Ανθεμούντα. Τα νικητήρια γκολ του Ανθεμούντα σημείωσαν λίγο πριν τη λήξη της παράτασης οι Κώστας Σουάνης και Χλιάπας.0000000HV

Last modified onΔευτέρα, 30 Απριλίου 2018 18:47