ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 0-0 ( SLIDE SHOW VIDEO)

Featured ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 0-0 ( SLIDE SHOW VIDEO) PHOTOS: ΦΕΝΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Ισόπαλο χωρίς τέρματα, ολοκληρώθηκε ένα από τα πιο παραδοσιακά ντέρμπι του πρωταθλήματος, που είχε και βαθμολογικό ενδιαφέρον για αμφότερους. Η Νίκη, με μεγάλο φετινό όπλο την άμυνά της, πήρε έναν πολύτιμο βαθμό, τον οποίο χρειαζόταν για να μην μπλέξει στα σενάρια συμμετοχής στα play-out, τα οποία βέβαια θα ''ενεργοποιούνταν'' σε περίπτωση νίκης του Αετού Βαρβάρας στην Σάρτη.

Θυμίζουμε ότι η Νίκη δέχθηκε φέτος συνολικά 28 γκολ, με την άμυνά της να είναι μακράν η καλύτερη, μεταξύ των ομάδων που πάλεψαν μέχρι τέλους για την παραμονή τους, ενώ ήταν και η πέμπτη καλύτερη του φετινού πρωταθλήματος. Από την άλλη ο Νέος Π.Ο.Νέας Καλλικράτειας δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη, που τόσο πολύ ήθελε. Βέβαια και να την πετύχαινε δεν θα άλλαζε κάτι, αφού την ίδια ώρα κέρδιζε και ο Π.Ο.Τρίγλιας τον Τορωναίο Αφύτου και εξασφάλιζε την πρωτιά στην κανονική περίοδο. Πάντως η καλύτερη στιγμή του παιχνιδιού ήταν το δοκάρι που είχε η Νίκη με τον Αστεριάδη.
Διαιτητής ο Δημητριάδης με βοηθούς τους Παυλίδη και Τσιρωνά.

- Photos: Φένια Χρηστίδου - Editing: Halkidiki Voice

ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (Γιώργος Βούλγαρης): Σαραφιανός, Τζιόλας, Τσιότρας, Αστεριάδης, Χλιάπας, Ζούνης, Παπαποστόλου, Σουσούρας, Βούλγαρης, Δάμδαλης, Παπαφλωράτος, Σάλλα, Ασλανισβίλι, Καραγιωργάκης, Αικατερινάρης, Δημούδης.
ΝΕΟΣ Π.Ο. ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Μπέλλος, Καραπαύλος, Djaloshi, Κατσόγλου, Σαραγιώτης, Νεστορόπουλος, Κατσαμακίδης, Νταντάμης, Αθανασιάδης, Lieshaj, Κομνηνάκης, Ζαμπούρης, Αργυρίου, Τσίνγκας, Τσολακίδης, Kucaj, Φαιτατζόγλου, Ποτουρίδης.0000000HV

Last modified onΔευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 18:46