Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 0-0 (VIDEO)

Featured Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 0-0 (VIDEO) Photos: ΦΕΝΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση εκ νέου, αφού είχαν ήδη καταγράψει από τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

000000893

Το πρώτο μισό του παιχνιδιού δεν είχε να παρουσιάσει την μεγάλη φάση. Αντίθετα στην επανάληψη το θέαμα ήταν καλύτερο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο στο πρώτο εικοσάλεπτο, χάνοντας ευκαιρίες με Παπαστεργίου και Σουχασβίλι. Στο υπόλοιπο του δεύτερου μέρους ο Π.Ο.Μ ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο γκολ, με Σαιτιώτη και Χρηστάρα.

000000894

Καλύτεροι από τους γηπεδούχους οι Αθανασιάδης, Λουιζίδης, Σαϊτιώτης, Κανάνι, Καραπαύλος και Παναγιωτόπουλος, ενώ από τον Άρη οι Manolov, Παπαστεργίου, Νίνος και Dos Santos.
Πολύ καλός ο διαιτητής Αναστασόπουλος και οι βοηθοί Χριστάκογλου και Σκούτας Νίκος.

- Camera-Editing: Halkidiki Voice

Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης): Ταμπός, Αθανασιάδης, Αρζουμανίδης, Λουιζίδης, Shehu, Κανάνι (85' Φιλιππίδης), Καραπαύλος, Πιπινίκας (60' Γαλαζούδης), Σαιτιώτης, Παναγιωτόπουλος (80' Σάλλα), N'Doi (60' Χρηστάρας).
ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ (Γιώργος Μανωλόπουλος): Λειβαδιώτης, Τσώλης (70' Τσούνγκο), Περδίκκης, Δουρμούσης (65' Σαπανίδης), Manolov, Παπαστεργίου, Σουχασβίλι (80' Κανέλης), Νίνος,Αθανασιάδης, Κυρικτσής (85' Γεωργαντζάς), Dos Santos.0000000HV

Last modified onΤρίτη, 23 Οκτώβριος 2018 23:44