ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 0-3 (VIDEO SLIDESHOW)

Featured ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 0-3 (VIDEO SLIDESHOW) Photos: HALKIDIKI VOICE

Υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ο ΠΟΜ, αφού ο πριν τον χθεσινό αγώνα της 8ης Αγωνιστικής τρίτος Άρης, με την νίκη του στο Κλειστό των Μουδανιών κατέχει πλέον την δεύτερη θέση του πίνακα.

000000972

Η ομάδα του Μανώλη Ροδοβίτη αντιμετώπισε την πολύπειρη ομάδα της Θεσσαλονίκης με ιδιαίτερη επιτυχία -παρά την ήττα- με το 0-3 να μην αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, ο οποίος στο πρώτο και τρίτο κυρίως σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με το σκορ να κλείνει στο 25-27 (στο πρώτο) και 24-26 (στο τρίτο). Στο δεύτερο σετ, ο Άρης ήταν αρκετά καλύτερος και πέτυχε ευρύ σκορ με τον πίνακα να δείχνει 13-25 στο τέλος του.

000000973

Η χθεσινή αναμέτρηση ήταν κρίσιμη για το τελικό πλασάρισμα των ομάδων, ωστόσο για τον Άρη η νίκη ήταν μονόδρομος, αφού έχει ήδη καταγράψει 2 ήττες και το ενδεχόμενο μιας τρίτης θα μπορούσε να επιφέρει δυσμενείς επιπτώσεις στην περαιτέρω πορεία της ομάδας.
Πάντως δεδομένης της θέσης και της δυναμικής των δύο ομάδων, πολύ δύσκολα οποιαδήποτε από αυτές θα μπορούσε να τεθεί εκτός του πρωταρχικού της στόχου, του final four του Ομίλου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν απαιτείται προσοχή στη συνέχεια. Άλλωστε βρισκόμαστε ακόμη στο μέσον περίπου του πρωταθλήματος.

000000971

Στους πίνακες βλέπετε τα χθεσινά αποτελέσματα, την επόμενη αγωνιστική και την βαθμολογία των ομάδων του τρίτου Ομίλου. Στο video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα φωτορεπορτάζ με στιγμιότυπα από τα δύο πρώτα σετ του αγώνα, όπως τα κατέγραψε ο φακός του Halkidiki Voice.

- Camera-Editing: Halkidiki Voice

Η ομάδα των Μουδανιών αγωνίστηκε με τους: Ροδοβίτη, Τσιόπουλο, Αρβανίτη, Κεχαγιά Δημ, Μαυροφρύδη, Μωραϊτόπουλο, Κουβράκη, Μυλωνά, Θωμαδάκη, Διαμαντή, Κουτσουρά, Κλεπουνσιώτη, Κασκανιώτη και Μέγα.
Ο Άρης έπαιξε με τους: Αγγουρά, Βιλδιρίδη, Γκιτέρσο, Ζαβόπουλο, Κάλφα, Αλεξάκη, Αντωνιάδη, Παπαζαχαρία, Τέλιο Γεώργ, Τσαγκαλίδη, Φραγκουλίδη, Σκαρλατίδη, Τέλιο Κωνστ και Χριστόπουλο.0000000HV

0000000eGUIDE1

Last modified onΠαρασκευή, 30 Νοέμβριος 2018 23:50