Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΝΕΟΣ Π.Ο. ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 1-0 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Featured Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΝΕΟΣ Π.Ο. ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 1-0 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ) Photos: HALKIDIKI VOICE

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Ένας ψυχωμένος Π.Ο.Μ. επικράτησε με 1-0 του Νέου Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας στο Στάδιο Νέων Μουδανιών και έβαλε για τα καλά ''φωτιά'' στην κορυφή.

000001011

Η νίκη της ομάδας του Τριαντάφυλλου Μαχαιρίδη, πέρα από το ότι επιτεύχθηκε επί ενός μεγάλου αντιπάλου, λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις από το γεγονός ότι η μόλις 15μελής αποστολή συμπληρώθηκε από τον Γιώργο Σαϊτιώτη, ο οποίος ΄''έσφιξε τα δόντια'' και αγωνίστηκε αν και τραυματίας, περνώντας ως αλλαγή στην θέση του Καραπαύλου στο 79', ενώ και ο Πέτρος Σάλλα ήρθε στο δεύτερο μέρος, άρτι αφιχθείς από το Αεροδρόμιο Μακεδονία, αφού επέστρεψε από την Γερμανία. Παρόλα αυτά οι πρώτοι ένδεκα του Π.Ο.Μ. αλλά και οι προαναφερθέντες, πραγματικά έκαναν κατάθεση ψυχής απέναντι σ' έναν αντίπαλο με σαφώς περισσότερες επιλογές και δυνατότητες, δείχνοντας ασίγαστο πάθος και μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη.

000001010

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ενώ και ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, χωρίς όμως να δημιουργήσουν τις μεγάλες φάσεις, με εξαίρεση δύο περιπτώσεις με πρωταγωνιστή τον Κομνηνάκη.
Από την άλλη οι παίκτες του Τριαντάφυλλου Μαχαιρίδη έκλεισαν ιδανικά τους χώρους και προσπάθησαν να απειλήσουν με αιχμές τους Παναγιωτόπουλο και Καραπαύλο.
- Στο 38' και μετά από εξαιρετικό γύρισμα του πρώτου, ο δεύτερος δεν πρόλαβε την μπάλα σε άδεια κυριολεκτικά εστία. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Αρζουμανίδη,από το ύψος της περιοχής, πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι του Τσολακίδη.
- Στο 58' το πλασέ του Κομνηνάκη χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Ταμπού, ενώ στο 63' η κοντινή προβολή του ίδιου ύστερα από σέντρα του Lieshaj, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
- Στο 71' και σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Τσολακίδη ο Θεόφιλος Καραπαύλος, με μια σέντρα - ανάποδο ψαλίδι βρήκε τον προωθημένο Χαράλαμπο Λουϊζίδη, ο οποίος με κεφαλιά πέτυχε το τέρμα που έμελλε τελικά να κρίνει την αναμέτρηση.
- Στην πιο αξιόλογη φάση για τον Νέο Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας στην συνέχεια, στο 77' ο Djaloshi αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

000001009

Όλοι όσοι αγωνίστηκαν περνούν στην λίστα των διακριθέντων για τον Π.Ο.Μ. ιδιαίτερη μνεία όμως πρέπει να γίνει στους Παναγιωτόπουλο, Λουϊζίδη, Shehu και Κανάνι. Από την ομάδα της Καλλικράτειας προσπάθησαν περισσότερο οι Lieshaj, Κομνηνάκης, Αποστολίδης και Djaloshi.
Πολύ καλός ο διαιτητής Φώτης Σκούτας και οι βοηθοί Χριστάκογλου και Τσιρωνάς.

- Camera-Editing: Halkidiki Voice

Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης): Ταμπός, Αθανασιάδης (90' Μέρκο), Γαλαζούδης, Λουϊζίδης, Shehu, Κανάνι, N'Doi (68' Σάλλα), Φιλιππίδης, Καραπαύλος (79' Σαϊτιώτης), Παναγιωτόπουλος, Αρζουμανίδης.
ΝΕΟΣ Π.Ο. ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Δημήτρης Κάλφας): Τσολακίδης, Djaloshi, Νταντάμης, Κατσαμακίδης, Σαραγιώτης, Αποστόλου, Πλατάκης (60' Μήτσικας), Δόμπρογλου (80' Κατσόγλου), Κομνηνάκης, Lieshaj, Αποστολίδης.0000000HV

0000000eGUIDE1

Last modified onΠέμπτη, 13 Δεκέμβριος 2018 16:08