ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 1-0 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Featured ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 1-0 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ) Photos: HALKIDIKI VOICE

Ο δυνατός αέρας και το κατά περιόδους χιονόνερο έκαναν το κρύο ανυπόφορο, οι ποδοσφαιριστές όμως των δύο ομάδων μπήκαν "ζεστοί" στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου της Κασσανδρείας και πρόσφεραν ένα θέαμα που ζέστανε και τους λιγοστούς φιλάθλους που αψήφισαν χθες την παγωνιά.
Ήταν ο πρώτος αγώνας του διπλού ημιτελικού του Κυπέλλου Χαλκιδικής για την φετινή περίοδο μεταξύ του τοπικού Άρη και του ΠΟ Μουδανιών, που διασταύρωσαν και πάλι τα ξίφη τους, αφού πριν 10 μέρες αγωνίστηκαν για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο.

000001126

Ο αγώνας πρόσφερε δυνατές συγκινήσεις, με ένα γκολ, δύο χαμένα πέναλτυ και αρκετές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, που θα μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να διαμορφώσουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Την νίκη πήρε τελικά ή ομάδα της Κασσανδρείας με το "φτωχό" όμως για αγώνα Κυπέλλου 1-0, σκορ που αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο στην δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων σε δεκαπέντε μέρες στο Στάδιο των Μουδανιών.
Η απόδοση πάντως και των δύο ομάδων ασφαλώς δεν δυσαρέστησε τους δύο προπονητές και σίγουρα προοιωνίζει μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα δεύτερη συνάντηση, που θα αναδείξει την ομάδα που θα περάσει στον τελικό.

000001127

- Στο 15' ο Παπαβασιλείου αποκρούει εντυπωσιακά κόρνερ του Αργυρίου με απ' ευθείας εκτέλεση.
- Στο 17' ο Αζόβ μπλοκάρει ασθενές σουτ του Λουϊζίδη από δεξιά πολύ πλάγια θέση.
- Στο 22' ο Δουρμούσης βγάζει κόρνερ σουτ του Γιώργη με καλές προϋποθέσεις, μετά από ωραία διείσδυση του τελευταίου από δεξιά.
- Στο 25' ο Αζόβ μπλοκάρει εύκολα σουτ του Παναγιωτόπουλου από αριστερά, ενώ το ίδιο κάνει και ο Παπαβασιλείου δύο λεπτά αργότερα σε φάουλ του Νίνου, με απ' ευθείας εκτέλεση.
- Στο 33' ο Γιώργης συνεργάζεται με τον Παναγιωτόπουλο, που βγάζει με ωραία ενέργεια τον Ν'Ντόϊ σε θέση βολής, με κατάληξη την εύκολη επέμβαση του Αζόβ στο χλιαρό σουτ του τελευταίου. Στο επόμενο λεπτό ο Παπαβασιλείου βγάζει νέο κόρνερ, απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ και πάλι του Αργυρίου.
- Στο 37' κι ενώ η ομάδα του ΠΟΜ είναι απασχολημένη στην επίθεση, ο Θεόφιλος Καραπαύλος εκμεταλλευόμενος βαθιά μπαλιά και την ταχύτητά του, πλασσάρει ανενόχλητος τον Παπαβασιλείου. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
- Δύο λεπτά αργότερα, στο 39', έχουμε την πιό σημαντική ευκαιρία του ΠΟΜ -μετά το πέναλτυ- να φέρει το ματς στα ίσια: Ο Αζόβ με διπλή προσπάθεια εξουδετερώνει ισάριθμα σουτ του Παναγιωτόπουλου, μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του τελευταίου.

000001128

- Στο 54' ο Τόλα κερδίζει πέναλτυ από ανατροπή του εντός περιοχής. Ο Γιώργης δεν μπορεί να σκοράρει, με τον Αζόβ να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
- Στο 59' ο Παπαβασιλείου αποκρούει εντυπωσιακά κεφαλιά του Δουρμούση από το ύψος της μικρής περιοχής.
- Στο 62' το σκηνικό του χαμένου πέναλτυ επαναλαμβάνεται, αυτή την φορά για τον Άρη και ανατροπή του Καραπαύλου: Ο Κυρικτσής στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ, και το σκορ παραμένει στα ίδια.
- Στο 72' έχουμε την πιό κλασσική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του ο Άρης, όταν ο Καραπαύλος χάνει το τετ-τετ με τον Παπαβασιλείου.
- Στο 84' η Κασσανδρεία ζητάει πέναλτυ για "ανατροπή του Δόμπρογλου εντός περιοχής".
- Στο 90'+1' τα Μουδανιά ζητούν πέναλτυ για "διώξιμο της μπάλας με το χέρι από τον Δουρμούση εντός περιοχής", μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παναγιωτόπουλου.

Στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν χθες όλοι οι ποδοσφαιριστές υπερέβαλαν εαυτόν και συνεπώς περνούν στη σφαίρα της διάκρισης.
Διαιτητής ο Φώτης Σκούτας με βοηθούς τους Χρυσαΐδη και Τσιρωνά.

- Camera-Editing: Halkidiki Voice

ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ): Αζόβ, Μίλκας, Νίνος (72' Καραγιώργης), Δουρμούσης, Μανόλωφ, Κανάνι, Δόμπρογλου, Κουμπούρας (86' Αναγνώστου), Καραπαύλος, Κυρικτσής (72' Ρίτσα), Αργυρίου (60' Περδίκης).
ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΝΤΖΟΥΧΑΣ): Παπαβασιλείου, Τσιτσίκας, Γαλαζούδης, Λουϊζίδης, Φιλιππίδης, Τόλα, Μυλωνάς, Γκότας (79' Σαϊτιώτης), Ν'Ντόϊ, Παναγιωτόπουλος, Γιώργης (84' Τράκας).



0000000HV

0000000eGUIDE1

Last modified onΠέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 23:18