ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ - Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 0-4 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Featured ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ - Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 0-4 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ) Photos: HALKIDIKI VOICE

Παρά την δυναμική της είσοδο η ομάδα της Αφύτου δεν κατάφερε να προηγηθεί, αν και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να της δώσουν το προβάδισμα. Έτσι η ομάδα του Γιάννη Παπαβασιλείου και μετά το εις βάρος της πρώτο τέρμα σταδιακά υποχώρησε, χωρίς ωστόσο να χάσει το αξιόμαχό της, παραχωρώντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στον πρωτοπόρο Ν ΠΟ ΝΚ. Η ομάδα του Δημήτρη Κάλφα στον αντίποδα, αν και είχε την ευκαιρία να προηγηθεί νωρίτερα με τον Αποστολίδη, μετά την επίτευξη του πρώτου της τέρματος στο 30', ανέβασε αισθητά την απόδοσή της και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο κατακτώντας τελικά την νίκη με το ευρύ 0-4. Να σημειώσουμε την καλή εμφάνιση των "καινούργιων" της Καλλικράτειας Ταχματζίδη και Γκέρι που πέτυχαν χθες από ένα τέρμα και του πολύ νεαρού μεσοεπιθετικού του Τορωναίου Σκέμπι, που έδειξε ότι θα βοηθήσει αρκετά στην περαιτέρω πορεία της ομάδας του.

000001202

- Στο 4' ο Σκέντος σουτάρει πολύ ψηλά άουτ.
- Στο 11' πλασέ του Αποστολίδη από αριστερά και πολύ ευνοϊκή θέση περνάει μόλις άουτ.
- Στο 12' επικίνδυνο σουτ του Γερασίμου από το ημικύκλιο της περιοχής, αποκρούει με δυσκολία ο Ταμπός παραχωρώντας κόρνερ. Στην εκτέλεσή του και την σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενουμένων, νέο σουτ του Γερασίμου μέσα από την μικρή περιοχή περνάει ψηλά άουτ. Ήταν η σημαντικότερη ευκαιρία της Αφύτου για να ανοίξει το σκορ.
- Στο 16' ο Σιδηρόπουλος από αριστερά σουτάρει βιαστικά, με τον Ταμπό να παραχωρεί νέο κόρνερ. Στην εκτέλεσή του, ο Γερασίμου δεν πιάνει την κεφαλιά όπως θα ήθελε, με τους αμυντικούς της Καλλικράτειας να διώχνουν.

000001201

- Στο 30' ο Ν ΠΟ ΝΚ σημειώνει το 0-1, με τον Ταχματζίδη να κοντρολάρει ανενόχλητος στο ύψος του πέναλτυ και να πλασσάρει πολύ όμορφα τον Περόϊ. Προηγήθηκε εκτέλεση πλαγίου και ωραίο γύρισμα του Λεσσάϊ από αριστερά.
- Στο 35' ο Τέλλος με έξυπνη κεφαλιά γράφει το 0-2, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπάσιτς από αριστερά, το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους, που υποστήριξαν ότι η μπάλα απλά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ. Την φάση αυτή ακολούθησε η αποβολή του προπονητού του Τορωναίου.
- Στο 52' το πολύ ωραίο δυνατό και ευθύβολο σουτ του Αποστολίδη από αριστερά, ακολουθεί εξ ίσου ωραία απόκρουση του Περόϊ, με την μπάλα όμως να μην απομακρύνεται. Ο Λεσσάϊ επωφελείται και τριπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.
- Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γκέρι στο 81', μετά από εξαιρετική μπαλιά του Σπάσιτς, δυναμική διείσδυση και όμορφο πλασέ του επιθετικού της Καλλικράτειας.

000001203

Από την ομάδα της Αφύτου διακρίθηκαν οι Γερασίμου, Λογγινίδης, Σκέντος και Χατζαρίδης, ενώ ο νεαρός Σκέμπι άφησε -όπως αναφέραμε πριν- υποσχέσεις. Ο Ν ΠΟ Ν Καλλικράτειας είχε ομαδική παρουσία, με Αποστόλου, Τέλλο, Αποστολίδη, Λεσσάϊ και Σπάσιτς να ξεχωρίζουν.
Διαιτητής ο Φώτης Σκούτας με επόπτες τους Παπαδόπουλο και Κατραντζή.

- Camera-Editing: Halkidiki Voice

Τορωναίος Αφύτου (Γιάννης Παπαβασιλείου): Περόϊ, Κουκουτρίγκας (46' Πάτσι), Καρασαΐας (60' Λιτζερίνος), Σκέντος, Λογγινίδης, Χατζαρίδης, Σιδηρόπουλος, Μανώλη (80' Σκέμπι), Γερασίμου (70' Λιάκος), Σιούζος, Τοντόρ.

Ν ΠΟ Ν Καλλικράτειας (Δημήτρης Κάλφας): Ταμπός, Σαραγιώτης, Ντιαλόσι, Κατσαμακίδης (60' Κατσόγλου), Τέλλος, Αποστόλου, Ταχματζίδης (70' Γκέρι), Αποστολίδης (75' Χότζα), Κομνηνάκης, Λεσσάϊ (80'Αλεξάκης), Σπάσιτς.0000000HV

0000000eGUIDE1

Last modified onΔευτέρα, 18 Μάρτιος 2019 14:03