Δηλώσεις προπονητών

 Γράφει ο Σωτήρης Θωμαδάκης

Μακεδονικός - Π.Ο. Τρίγλιας 0-2

Κώστας Γεωργιάδης (Π.Ο.Τριγλιας):

Σήμερα ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και καταφέραμε, με την σημερινή νίκη, να πετύχουμε έναν στόχο, που το περασμένο καλοκαίρι, όταν ξεκίνησε η οργάνωση της ομάδας, ήταν σαν ένα όνειρο.

Και αυτό γιατί ήταν μια νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία, αποτελούμενη στην πλειοψηφία της από νέα παιδιά από το τοπικό πρωτάθλημα της Χαλκιδικής και αρχικός στόχος ήταν η παραμονή, αλλά ταυτόχρονα να απολαύσουμε αυτό το όμορφο ταξίδι σ' ένα δύσκολο όμιλο με ιστορικές ομάδες.

Γρήγορα όμως χρειάστηκε να προχωρήσουμε στον επαναπροσδιορισμό του αρχικού στόχου, αφού καταλάβαμε ότι μπορούμε παραπάνω, βασιζόμενοι στην ικανότητα των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και την προσήλωση στο ποδοσφαιρικό μας πλάνο.

Τελικά καταφέραμε πολύ άξια να κατακτήσουμε την δεύτερη θέση, πετυχαίνοντας τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, σε μια μάχη που θυμίζει την βιβλική μονομαχία του Δαυίδ εναντίον του Γολιάθ.

Είναι νωρίς για συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές το προπονητικό τιμ και την διοίκηση, αφού ακολουθούν τα μπαράζ.

Εκπροσωποντας όμως τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χρηματοδότη της ομάδας μας τον Κύριο Στράτο Ευγένιου, γιατί την στηρίζει οικονομικά, αλλά και γιατί πρόκειται για Άνθρωπο με κεφαλαία γράμματα, που αξίζει να βρίσκεται στον χώρο του ποδοσφαίρου και να γεύεται τις χαρές των επιτυχιών.

Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και να τον προστατεύσουμε από τις κακοτοπιες του.

Όσο για τους αγώνες μπαράζ, σαφέστατα κοιτάμε την άνοδο, πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γιατί το κίνητρο είναι μεγάλο και πρέπει να κάνουμε υπερήφανους τους φίλους μας.

Όποιος και να είναι ο αντίπαλος, η πρόκληση είναι τεράστια, αφού πρόκειται για ιστορικές ομάδες που εκπροσωπούν μεγάλες πόλεις, ενώ εμείς ένα μικρό μέρος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Μακεδονικού για την άψογη φιλοξενία, αλλά και γιατί χρησιμοποιεί πολλά νέα παιδιά, δείχνοντας έτσι τον δρόμο και στους υπόλοιπους.

Δημήτρης Παπαϊωάννου (Μακεδονικός):

Συγχαρητήρια στον Κώστα και στον Π.Ο. Τρίγλιας για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, εύχομαι να ευοδωθεί η προσπάθεια στα μπαράζ και να κερδίσει την άνοδο στην Football League.

Δούλεψε πολύ όλη την χρονιά ήταν σταθερή και δίκαια τερμάτισε στην δεύτερη θέση.

Όσο για εμάς, από την στιγμή που καταφέραμε τον στόχο της παραμονής, ξεκινήσαμε να αξιολογούμε και να δίνουμε επιπλέον χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν είχαν τόσο πολύ, αλλά και σε μέλη της Κ17.

Για το σημερινό παιχνίδι, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις δυσκολίες του, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Ο Μακεδονικός έχει πολλά παιδιά που έρχονται από τις ακαδημίες, έχει μεγάλες ακαδημίες και είμαστε μέσα σ' αυτό το πρότζεκτ.