ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ - ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 1-1 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Featured ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ - ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 1-1 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ) Photos: VOICE Web Channel

Έναν ωραίο αγώνα, ανοιχτό και χωρίς αγωνιστικές σκοπιμότητες, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χθές στην Χανιώτη οι λιγοστοί φίλαθλοι που παραβρέθηκαν, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1 γεγονός όχι ευχάριστο για αμφότερες, οι οποίες βελτίωσαν μεν την βαθμολογική τους κατάσταση, όχι όμως όσο θα επιθυμούσαν.

000001672

Η ομάδα του Γιώργου Καδόπουλου παρουσίασε ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο, που δεν δικαιολογεί την χαμηλή θέση του στον βαθμολογικό πίνακα και με την χθεσινή του εμφάνιση απέναντι σε μία από τις φετινές ομάδες κορυφής, βλέπει με αισιοδοξία πλέον την εξέλιξη.
Από την άλλη η φιλοξενούμενη ομάδα του Τριαντάφυλλου Μαχαιρίδη είδε να χάνονται -από βιαστικές επιλογές και αντίπαλο τερματοφύλακα- αρκετές ευκαιρίες, που θα μπορούσαν να μετουσιωθούν σε ένα ή περισσότερα επιπλέον τέρματα και να της δώσουν την νίκη και μία θέση παραπάνω στην βαθμολογία.

000001671

- Στο 9' ο Παναγιωτόπουλος διεκδικεί την μπάλα από τον Δρουμούση, το σουτ του όμως μπλοκάρει ο Ταμπός με διπλή προσπάθεια.
- Στο 17' από εκτέλεση φάουλ δημιουργείται σύγχιση στα καρέ του ΠΟΜ, με τους αμυνόμενους τελικά να απομακρύνουν τον κίνδυνο.
- Στο 27' σουτ του Σάλλα μετά από ατομική προσπάθεια του Ντονάλντο Ντόϊ, μπλοκάρει ο Ταμπός.
- Στο 33' ο διαιτητής Αναστασόπουλος δείχνει άουτ σε διείσδυση του Μανώλη. Οι γηπεδούχοι ζητούν πέναλτυ για ανατροπή του έμπειρου φορ του ΑΟΧ.
- Στο 37' σουτ του Λεμονή από την περιοχή και πλάγια αριστερά, μπλοκάρει ο Ρόβας.

000001674

- Στο 48' ασίστ του Παναγιωτόπουλου, με τον Αρζουμανίδη να μην πιάνει το σουτ όπως θα ήθελε. Στην εξέλιξη οι επιτιθέμενοι υποπίπτουν σε φάουλ. Της όλης φάσης προηγήθηκε "κλέψιμο" της μπάλας από τον αρχηγό του ΠΟΜ.
- Στο 55' ο Σάλλα χάνει την μοναδική ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του, όταν ο Ταμπός βγαίνει νικητής στην προσωπική τους "μονομαχία". Την απόκρουση του τερματοφύλακα του ΑΟΧ ακολουθεί βεβιασμένη σέντρα σουτ άουτ, από τον ίδιο παίκτη του ΠΟΜ.
- Στο 57' ο Ταμπός συνεχίζει να λέει "οχι", αυτήν την φορά σε σουτ του Χατζηστεργίου λίγο έξω από την περιοχή, στον άξονα της εστίας.
- Στο 59' ο Μανώλη σουτάρει άουτ από ενοϊκή θέση, μετά από γύρισμα του Κανάνι.
- Στο 61' ο Κανάνι γυρίζει ωραία από δεξιά και ο Σιδηρόπουλος με εξαιρετική προβολή στην κίνηση, δίνει το προβάδισμα στην ομάδα της Χανιώτης.
- Στο 77' την εκτέλεση φάουλ του Μανώλωφ από δεξιά, ακολουθεί ωραία γυριστή κεφαλιά του Ντάνιελ Ντόϊ, που για πρώτη φορά ξεγελάει τον Ταμπό με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του. Ήταν η ισοφάριση και το τελικό σκορ της συνάντησης.
- Στο 85' ο Αρζουμανίδης πλασάρει από πολύ πλεονεκτική θέση και η μπάλα περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ταμπού.
- Στο 90' Χατζηπαπάς και Μανώλωφ φέρνουν την μπάλα στην πλάγια δεξιά γραμμή της περιοχής του Ταμπού. Του γυρίσματος του τελευταίου επωφελείται ο Ντάνιελ Ντόϊ, το σουτ του οποίου διώχνει σε ανεκμετάλλευτο κόρνερ ο Ταμπός, με μία ακόμη εξαιρετική του προσππάθεια στο ύψος της οριζόντιας δοκού. Ήταν η τελευταία αξιόλογη ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα η ομάδα των Μουδανιών.

000001673

Διαιτητής ο Αναστασόπουλος με βοηθούς τους Αναστασιάδη και Η. Κωνσταντίνου

- Camera-Photos-Editing: Halkidiki Voice Web Channel

ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ (Γιώργος Καδόπουλος): Ταμπός, Χατζηαποστόλου, Ντεντια, Βακουφτσής, Δρουμούσης, Αλεξανίδης, Σιδηρόπουλος, Μπεγλής, Κανάνι (69' Εφραιμίδης), Μανώλη (86' Καραγιώργης), Λεμονής (80' Γεωργαντζάς).
ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης): Ρόβας, Αθανασιάδης (70' Ντάνιελ Ντόϊ), Αρζουμανίδης, Λουϊζίδης, Μανώλωφ, Ραφαέλας (75' Νίνος), Σέχου, Σάλλα, Καρσλίδης, Ντονάλντο Ντόϊ (48' Χατζηπαπάς), Παναγιωτόπουλος (50' Χατζηστεργίου).



0000000HV

Last modified onΚυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2019 23:37