ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 1-0 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Featured ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 1-0 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ) Photos: VOICE Web Channel

000 PPASCHOS 80X90 Γράφει: Παναγιώτης Πάσχος - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Με μία εκπληκτική συγκομιδή στον δεύτερο γύρο, που ανέρχεται στους 28 βαθμούς (έναντι 15 του πρώτου), ο Τορωναίος Αφύτου κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Χαλκιδικής - Σκυρόδεμα-Λατομεία Σιθωνίας Α.Ε.
Καρπώνεται έτσι τους δύο βαθμούς της πριμοδότησης του ειδικού πρωταθλήματος των έξι πρώτων ομάδων, έναντι τριών βαθμών της πρώτης Ολύνθου, δύο του δεύτερου Αετού Βαρβάρας και ενός της Νίκης Πολυγύρου και του ΠΟ Μουδανιών που τερμάτισαν στην 4η και πέμπτη θέση αντίστοιχα, ενώ ο έκτος Ανθεμούς Γαλάτιστας ξεκινάει με μηδέν βαθμούς.

000001821

Είχε λοιπόν αντίκρυσμα η χθεσινή νίκη της ομάδας του Γιάννη Παπαβασιλείου, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν υστέρησε σε κανέναν τομέα πλην της αποτελεσματικότητας, αφού η ομάδα του Γιώργου Βούλγαρη έχοντας κατά διαστήματα την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες χωρίς όμως να μετουσιώσει σε τέρμα κάποιαν από αυτές.

000001822

Οι φίλαθλοι της χθεσινής συνάντησης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν πολύ ωραίο αγώνα, σε έναν βαρύ -από τις καιρικές συνθήκες- αγωνιστικό χώρο, που δεν μείωσε όμως την απόδοση των δύο ομάδων, οι οποίες εξ' αρχής αναζήτησαν και επιδίωξαν την νίκη. Εκατέρωθεν κλασικές ευκαιρίες, σκόραρε όμως και πάλι ο Γιώργος Σαϊτιώτης, που μέσα από την δεινότητά του ανέδειξε και χθες την υπεροχή της αποτελεσματικότητας σε όφελος της ομάδας του.

- 3': Σουτ του Σαϊτιώτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής περνάει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Τζουβάρα στην πρώτη καλή στιγμή του Τορωναίου. Το ίδιο συμβαίνει σε δεύτερο ξαφνικό σουτ στην κίνηση του ίδιου παίκτη, δέκα λεπτά αργότερα.
- 15': Ο Σπάσιτς από την μικρή περιοχή και λίγο πλάγια δεξιά δεν καταφέρνει να σουτάρει όπως θα ήθελε, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ, στη πρώτη καλή στιγμή της Νίκης.
- 22': Ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ζάγκα στην κίνηση εκτός περιοχής αποτυγχάνει να "κρεμάσει" τον Ορφανίδη, με την μπάλα να περνάει αρκετά έξω από το δεξί του δοκάρι.
- 25': Φάουλ του Ζούνη από δεξιά και θεαματική αποσόβηση περαιτέρω κινδύνου από τον έξοχο τερματοφύλακα του Τορωναίου (video).
- 32': Αντεπίθεση της Νίκης και τετ-α-τετ του Ζάγκα με τον Ορφανίδη. Το σουτ του νεαρού της Νίκης, περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

000001823

- 52': Ο Ορφανίδης μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια εξ' επαφής κεφαλιά του Χλιάπα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζούνη από αριστερά (video).
- 54': Συνδυασμός της επιθετικής γραμμής της Νίκης και ωραίο σουτ του Σπάσιτς ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
- 56': Αντεπίθεση του Τορωναίου αυτή την φορά, με τον Παυλάτο από δεξιά να μην πιάνει το σουτ όπως θα ήθελε και τον Τζουβάρα να μπλοκάρει εύκολα.
- 74': Την ψηλοκρεμαστή εξαιρετική κεφαλιά του Σαϊτιώτη σε σέντρα από αριστερά, διαδέχεται επίσης εξαιρετική απόκρουση του Τζουβάρα στην συμβολή, σε ανεκμετάλλευτο κόρνερ (video).
- 82': Ο Ορφανίδης σώζει για δεύτερη φορά σε εκπληκτική εξ' επαφής κεφαλιά-ψαράκι, βγάζοντας την μπάλα κόρνερ (video).
- 85': Το φάουλ του Παυλάτου μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής από δεξιά, αναλαμβάνει να εκτελέσει ο Κατσαρός, ο οποίος φέρνει την μπάλα στην περιοχή της Νίκης. Την ασθενική απόκρουση της άμυνας, εκμεταλλεύεται ο Σαϊτιώτης, ο οποίος με διαγώνιο ευθύβολο σουτ από αριστερά, στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τζουβάρα. Το 1-0 είναι και το τελικό σκορ (video).

- Camera-Photos-Editing:  VOICE Web Channel

ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ (Γιάννης Παπαβασιλείου): Ορφανίδης, Κουκουτρίγκας, Χατζίκος, Σιούζος, Σκέντος, Μεμέ, Λογγινίδης, Κατσαρός (88' Σαββίδης), Λεμονής (60' Γερασίμου), Παυλάτος, Σαϊτιώτης ( 93' Σκέμπι).
ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (Γιώργος Βούλγαρης): Τζουβάρας, Χλιάπας (85' Σουσούρας), Παπαφλωράτος, Ζούνης, Συρόπουλος, Βούλγαρης, Κυργιαφίνης (70' Αστεριάδης), Καραβασίλης, Τσιότρας, Σπάσιτς, Ζάγκας (64' Σιδηρόπουλος).



0000000HV

Last modified onΤρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 00:48