ΚΛΗΡΩΣΗ PLAY OFF & PLAY OUT Α1 & Α' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣΧ

Featured ΚΛΗΡΩΣΗ PLAY OFF & PLAY OUT Α1 & Α' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣΧ Photo αρχείου: VOICE Web Channel

000 SOTHRHS 90 Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, η κλήρωση των μίνι πρωταθλημάτων των Play off και Play out για την Α1 ΕΠΣΧ- ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ-ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΑΕ και για την Α' ΕΠΣΧ - ΓΑΙΟΓΝΩΣΗ.
Οι αγώνες ξεκινούν το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Φεβρουαρίου, ενώ η δεύτερη αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Μαρτίου, αφού μεσολαβεί το 3ήμερο της Αποκριάς.

Στην πρώτη αγωνιστική των Play off της Α1 το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 15:00, ο Τορωναίος Αφύτου υποδέχεται την Νίκη Πολυγύρου, η Όλυνθος Ολύνθου τον Αετό Βαρβάρας και ο Ανθεμούς Γαλάτιστας τον ΠΟ Μουδανιών.
Στα Play out της ίδιας Κατηγορίας, την ίδια μέρα και ώρα, ο Ηρακλής Νέας Φώκαιας υποδέχεται τον ΑΟ Χανιώτης, η Θύελλα Κρήνης τα Μεταλλεία Κασσάνδρας Στρατωνίου και ο Άρης Κασσανδρείας τον ΑΟ Σάρτης.
Υπενθυμίζουμε ότι η πρωταθλήτρια ομάδα των Play off παίρνει το εισιτήριο για την Γ' Εθνική Κατηγορία, ενώ οι 3 τελευταίες ομάδες των Play out υποβιβάζονται στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Αντίστοιχα στην πρώτη αγωνιστική των Play off της Α' Κατηγορίας την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 15:00 και για τρία εισιτήρια για την Α1 ΕΠΣΧ, η Προποντίς Νέου Μαρμαρά υποδέχεται τον Απόλλωνα Αρναίας, ο ΠΑΟ Δουμπιών την Δόξα Ορμύλιας και η Θύελλα Στανού την Άκανθο Ιερισσού.
Στα Play Out της ίδιας Κατηγορίας, που οδηγούν 3 ομάδες σε υποβιβασμό, την ίδια μέρα και ώρα, ο Διγενής Λακκώματος υποδέχεται τον Ηρακλή Μ. Παναγίας και ο Αιγέας Παλλήνης τον Φοίνικα Νικήτης, ενώ ο Κόσμος Ν. Μουδανιών έχει το ρεπό του.0000000HV