ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Π.Ο.

Featured ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Π.Ο. Photo: ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ

000 SOTHRHS 90 Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Ανακοίνωση-απάντηση στο χθεσινό δελτίο τύπου της Ε.Π.Ο. το οποίο επισημοποίησε την ανάδειξη των Κυπελλούχων των κατά τόπους Ενώσεων κατόπιν κλήρωσης, εξέδωσε νωρίτερα ο Ανθεμούς Γαλάτιστας, μέσω της σελίδας του στα social media.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

"Μετά την επίσημη ανακοίνωση της Ε.Π.Ο. σχετικά με την ανάδειξη κυπελλούχου μέσω κλήρωσης, και χωρίς να επιρρίπτουμε καμία ευθύνη στην Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την απογοήτευσή μας για αυτήν την απόφαση η οποία προσβάλλει τους κόπους και την ιστορία μας.

Το μεγαλύτερο κίνητρό μας, όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής μας με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είναι τα έντονα συναισθήματα της χαράς αλλά και της απογοήτευσης μέσω της νίκης ή της ήττας, εντός γηπέδου, κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση δυστυχώς δεν θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να κερδίσουμε ή να χάσουμε κανένα τίτλο εκτός γηπέδου καθώς οι αξίες και η ηθική μας δεν μας το επιτρέπουν.

Έτσι, με μεγάλη μας λύπη αλλά με σεβασμό απέναντι στην ιστορία μας, ανακοινώνουμε την αποχή μας από οποιαδήποτε τέτοιου είδους διαδικασία.
Οφείλουμε να αποδεχτούμε ότι οι νικητές του κυπέλλου Χαλκιδικής 2019-2020 θα είναι δύο, ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ και ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ,και να συγχαρούμε την ομάδα της Ολύνθου για την πορεία της μέχρι τον τελικό, όπου και θα μάς έβρισκε αντιμέτωπους.

Υπό αυτές τις συνθήκες, προτείνουμε στην Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής την απονομή αναμνηστικών μεταλλίων και στους δύο Συλλόγους και την παραμονή του κυπέλλου στα γραφεία της Ένωσης.
Όσον αφορά στον θεσμό του πρωταθλήματος, η στάση του Α.Σ. "Ανθεμούς" παραμένει ίδια και οφείλει να συγχαρεί τις 12 συμμετέχουσες ομάδες για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που παρουσιάσαμε!
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. Α.Σ. ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ"

Θυμίζουμε ότι η Ε.Π.Ο. έκανε προχθές γνωστό ότι ο κυπελλούχος κάθε Νομού θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση, με την παρακάτω διευκρινιστική της ανακοίνωση:

"Σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για οριστική διακοπή της διεξαγωγής όλων των εθνικών και τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, καθώς και των διοργανώσεων κυπέλλου, την αρμοδιότητα και ευθύνη διεκπεραίωσης των οποίων έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ διευκρινίζει τα ακόλουθα:
Στις περιπτώσεις που ο κυπελλούχος δεν έχει ήδη αναδειχθεί βάσει αγωνιστικού αποτελέσματος, τότε η ανάδειξή του θα γίνει με τη διαδικασία της κλήρωσης, στην οποία θα λάβουν μέρος τα σωματεία που έχουν ήδη προκριθεί στην τελική ή στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Την ευθύνη διενέργειας της σχετικής διαδικασίας έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων."

0000000HV

Last modified onΔευτέρα, 04 Μάιος 2020 14:29