Ο Ηλίας Βούρας νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Π.Ο. Τρίγλιας

 Γράφει ο Σωτήρης Θωμαδάκης

Αστραπιαία κινήθηκαν οι άνθρωποι του Π.Ο. Τρίγλιας μετά το κενό που δημιουργήθηκε στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας από την άκρως τιμητική πρόταση που δέχθηκε ο Δημήτρης Μίκικης, ο οποίος πλέον είναι προπονητής τερματοφυλάκων της Λάρισας!

Ένας όχι και τόσο παλιός γνώριμος της ομάδας είναι πλέον ο αντικαταστάτης του! Πρόκειται για τον Ηλία Βούρα, ο οποίος πέρσι τέτοια εποχή "κρέμασε τα γάντια του", αφού υπερασπίστηκε πρώτα την εστία του Π.Ο. Τρίγλιας σε επτά επίσημα παιχνίδια του πρώτου μισού της περσινής περιόδου, της πρώτης στην Football League.

Από τον περασμένο Ιανουάριο λοιπόν ο Ηλίας Βούρας ξεκίνησε να "μεταλαμπαδεύει" την μεγάλη εμπειρία του κάτω από τα γκολ ποστ στους νεώτερους, ασχολούμενος με τις ακαδημίες τερματοφυλάκων.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Π.Ο. Τρίγλιας:

Η Π.Α.Ε. Π.Ο. Τρίγλιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ηλία Βούρα, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, αναλαμβάνοντας το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο Ηλίας, ο οποίος ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα μας πριν από έναν χρόνο, είχε αγωνιστεί ακόμα, ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, στην Ιταλική Αρέτσο και σε Κέρκυρα, Κοζάνη, Νίκη Βόλου, ΑΕΚ, Δόξα Δράμας, Καλαμάτα.

Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π.Ο. Τρίγλιας τον καλωσορίζει και πάλι στις τάξεις της και του εύχεται μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες!