Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Γεωργιάδη μετά την επιστροφή του Π.Ο. Τρίγλιας στις προπονήσεις

 Γράφει ο Σωτήρης Θωμαδάκης

Σήμερα κλείνει η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων του Π. Ο. Τρίγλιας, στην επιστροφή της ομάδας στους αγωνιστικούς χώρους, μετά από 3,5 μήνες απραξίας.

Έτσι λοιπόν ο προπονητής του εκπροσώπου του ποδοσφαίρου της Χαλκιδικής στην Football League Κώστας Γεωργιάδης έκανε την αποτίμηση των πρώτων ημερών της επανεκκίνησης, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα ενδιαφέροντα δήλωσε:

Μετά την επιστροφή της ομάδας μας στις προπονήσεις, μας δόθηκε η αφορμή για την επαναφορά της Media - Day, με πρώτο καλεσμένο του 2021 τον Κώστα Γεωργιάδη!

- Ποια συναισθήματα κυριαρχούν επιστρέφοντας στις προπονήσεις μετά από 3,5 μήνες απραξίας;

"Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα έγινε η επανεκκίνηση της ομάδας μας!

Τα συναισθήματα είναι έντονα και ευχάριστα από όλα τα στελέχη της ομάδας μας, αλλά και από τα μέλη της διοίκησης! Όλα αυτά τα συναισθήματα εκφράζονται καθημερινά στις προπονήσεις, πολύ έντονα από όλους!

Εδώ νιώθω την ανάγκη να επισημάνω την κινητοποίηση της διοίκησης, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας της Τρίγλιας, που στάθηκαν αρωγοί στην δύσκολη επανεκκίνηση μας, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά το πόσο κοντά μας είναι"

- Είναι επαρκές το διάστημα των 35 ημερών προετοιμασίας, ώστε οι ομάδες να είναι έτοιμες για την έναρξη ή είναι πολύ νωρίς για να κριθεί κάτι τέτοιο;

"Αυτή η μεγάλη αποχή είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας, επομένως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές σε καλή κατάσταση, ώστε να ανταποκριθούν στις δύσκολες συνθήκες του πρωταθλήματος, όμως είναι λογικό ότι όσο περισσότερο χρόνο έχουμε τόσο ασφαλέστερη είναι η προσαρμογή τους στις συνθήκες αυτές!

-Ολοκληρώνοντας αυτή την πρώτη επικοινωνία μας, θα θέλατε να προσθέσετε κάτι ακόμα;

"Και βέβαια θέλω να θίξω το θέμα των πιο κάτω κατηγοριών (Γ' εθνική και Τοπικά Πρωταθλήματα) αλλά και των ακαδημιών.

Είναι ιδιαίτερα δύσκολα τα πράγματα και στην γ εθνική , όπου πάρα πολλοί συνάδελφοι μας και ακόμα περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν είναι ενεργοί και βέβαια δυσκολεύονται ακόμα και για την επιβίωση τους!

Θα ήταν σωστό λοιπόν, πάντα με τα απαραίτητα πρωτόκολλα, να γίνει άμεσα η επανέναρξη της κατηγορίας αυτής, όπως και των ακαδημιών μας, αφού με τις αποφάσεις που έχουν λάβει οι ιθύνοντες έχουν «φυλακίσει» χιλιάδες παιδιά!"