ΟΑΕΔ: Εργαστήρια κινητοποίησης ανέργων, σε Αττική και Θεσσαλονίκη
- Published in Ελλάδα
Το Εργαστήριο Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων θα υλοποιηθεί από τον ΟΑΕΔ, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου από τις 09:30 έως τις 14:30 στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του στόχου που έχει θέσει για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους.
Μέσω του Εργαστηρίου θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό. Μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.
Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν όσοι επιθυμούν στους Εργασιακούς Συμβούλους της υπηρεσίας του ΟΑΕΔ όπου είναι εγγεγραμμένοι ενώ διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. [ΑΠΕ-ΜΠΕ]

Related items
-
Αλλαγές στις πολυκατοικίες: Τι προβλέπει ο νέος Κώδικας
-
Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους 28 βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ – Όλες οι προϋποθέσεις
-
e-ΕΦΚΑ: Σε ισχύ η νέα ρύθμιση ασφαλιστικών οφειλών έως 72 δόσεις
-
Θερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν και τι πρέπει να γνωρίζουν καταναλωτές και επιχειρήσεις
-
Από 1η Ιουλίου δασμός 3 ευρώ στα μικρά δέματα από Κίνα και τρίτες χώρες στην ΕΕ












