"Επιχειρηματικότητα και κοινωνικά δίκτυα" δωρεάν σεμινάριο από το Σύνδεσμο Συμβούλων Επιχειρήσεων

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύνδεσμος Συμβούλων Επιχειρήσεων «Σ.Υ.Σ.Ε.Π.», διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με δωρεάν συμμετοχή, σε θέματα «Επιχειρηματικότητα & Κοινωνικά Δίκτυα», υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Σκοπός: Στο σεμινάριο θα αναπτυχθούν οι τεχνικές για την αξιοποίηση των κοινωνικών δικτύων, η ορθή χρήση & λειτουργίας τους, με στόχο την εταιρική προβολή και την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης.

Συνοπτικό Περιεχόμενο:
• Τι είναι τα κοινωνικά δίκτυα
• Ποια είναι τα πιο διαδεδομένα στον Ελληνικό χώρο
• Βασικοί κανόνες λειτουργίας
• Οδηγός βήμα- βήμα για τη δημιουργία Facebook page
• Προώθηση ιστοσελίδων, pages, post, video
• Πρακτικές εφαρμογές & παραδείγματα

Εισηγητής: Στέφανος Σκλαβενίτης

Ο Στέφανος Σκλαβενίτης είναι εξειδικευμένος εισηγητής προγραμμάτων Digital Marketing και LinkedIn. Ασχολείται συστηματικά με τα online media, έχοντας στο portfolio του σήματα με πανελλαδική και διεθνή παρουσία. Είναι Head of Digital της εταιρίας Flipside-Digital Media.

Ημερομηνία Υλοποίησης: Δευτέρα 20/02/2017 (Έναρξη: 17:00 - Λήξη: 20:15)

Τόπος Διεξαγωγής: Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα του 1ου ορόφου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27)

Για περισσότερες πληροφορίες διευκρινήσεις & υποβολή αιτήσεων συμμετοχής, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τμήμα εκπαίδευσης της Alpha Plan Consultants, στο τηλέφωνο 2310566767, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.