Καθυστερήσεις και αναβολες στις πτήσεις λόγω ομίχλης στο αεροδρόμιο "Μακεδονία"
- Published in Ελλάδα
Η ομίχλη επέστρεψε και επιμένει πάνω από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης. Ειδικά την τελευταία ώρα πυκνή ομίχλη έχει καλύψει την περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο "Μακεδονία", προκαλώντας καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων.
«Η κατάσταση δεν είναι όπως χθες. Οι συνθήκες είναι λίγο καλύτερες μέχρι αυτή την ώρα, ωστόσο έχουμε προβλήματα. Ήδη ακυρώθηκαν δύο πτήσεις της Turkish Airlines για Κωνσταντινούπολη, όπως και μια ακόμη πτήση της Ryanair από Αθήνα για Θεσσαλονίκη» ανέφερε ο υπεύθυνος Τύπου της Fraport, Γιάννης Παπάζογλου.
«Σε ό,τι αφορά την πτήση από Λάρνακα για Θεσσαλονίκη» όπως είπε ο κ.Παπάζογλου «ήταν απόφαση του πιλότου να προσγειώσει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, στην Αθήνα».
«Για τις αποπροσγειώσεις των αεροσκαφών αποφασίζει ο Πύργος ελέγχου, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν αλλά είναι στην διακριτική ευχέρεια του κυβερνήτη να αποφασίσει αν θα θα εκτελέσει την πτήση ή όχι» τόνισε ο υπεύθυνος Τύπου της Fraport.
Όπως επισήμανε ο κ. Παπαζογλου, οι επιβάτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν, πρέπει να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του αεροδρομίου "Μακεδονία" (www.skg-airport.gr), προκειμένου να ενημερώνονται άμεσα και σωστά για όλες τις διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων που σημειώνονται.[ΑΠΕ-ΜΠΕ]

Related items
-
22η ΔΕΒΘ: Ισχυρό διεθνές αποτύπωμα και σχέδια για παρουσία όλο τον χρόνο
-
Παρουσιάζεται το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό – Έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη
-
Ελληνικοί θερμικοί δορυφόροι: Παρακολούθηση πυρκαγιών σε σχεδόν πραγματικό χρόνο
-
Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Νέα μέτρα για χρέη, πρώτη κατοικία και 72 δόσεις
-
ΤτΕ: Οι βασικές αιτίες πίσω από την αύξηση τιμών κατοικιών και ενοικίων












