Γ. Βρούτσης: Παράταση έως τις 7 Οκτωβρίου των 120 δόσεων στα ασφαλιστικά ταμεία
- Published in Ελλάδα
Την παράταση της προθεσμίας, μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2019, για την ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων στα ασφαλιστικά ταμεία, ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης. Σημειώνει ότι τις τελευταίες ημέρες, έχει παρατηρηθεί ιδιαιτέρως μεγάλη συμμετοχή στη ρύθμιση, ενώ αναφέρει πως μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί πάνω από 370.000 αιτήσεις.
Συγκεκριμένα, σχετικά με τη ρύθμιση των 120 δόσεων στα ασφαλιστικά ταμεία, ο κ. Βρούτσης δήλωσε τα εξής:
«Δίνουμε παράταση, μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2019, σε όλους τους οφειλέτες για τη συμμετοχή τους στη ρύθμιση των 120 δόσεων στα ασφαλιστικά ταμεία.
Σκοπός αυτής της -μίας και μοναδικής- παράτασης είναι να διευκολυνθούν οι οφειλέτες στα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς, τις τελευταίες ημέρες, έχει παρατηρηθεί ιδιαιτέρως μεγάλη συμμετοχή στη ρύθμιση. Τα συγκεντρωτικά στοιχεία, μέχρι σήμερα, δείχνουν να έχουν υποβληθεί πάνω από 370.000 αιτήσεις ρύθμισης οφειλών και το συνολικό ρυθμισμένο ποσό να ξεπερνάει ήδη τα 3 δισ. ευρώ.
Υπενθυμίζω, ωστόσο ότι δεν θα υπάρξει άλλη παράταση και ότι η ένταξη των οφειλετών στη ρύθμιση των 120 δόσεων είναι η τελευταία ευκαιρία για όλους να διακανονίσουν τα χρέη τους με τους πλέον ευνοϊκούς όρους». [ΑΠΕ-ΜΠΕ]

Related items
-
Η «ακτινογραφία» του στόχου στο «μπλοκ 2» του Ιονίου
-
Απαγόρευση social media κάτω των 15: Η «ψηφιακή ασπίδα» για ανηλίκους από το 2027
-
Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη των μαθημάτων και την έναρξη των Πανελλαδικών
-
Απαγόρευση πρόσβασης στα social media για παιδιά κάτω των 15 ετών ανακοίνωσε ο Κυρ. Μητσοτάκης
-
Νέοι μισθοί σε Δημόσιο και ΟΤΑ: Επιπλέον 40 ευρώ από 1η Απριλίου












