Πεζόδρομος την Κυριακή η Λεωφ. Νίκης - Ποιες ώρες θα είναι κλειστή για τα αυτοκίνητα
- Published in Ελλάδα
Πιλοτική πεζοδρόμηση στη Λεωφόρο Νίκης, με πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας, την Κυριακή 20/07, κατά τις ώρες 19:00 έως 24:00 δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφ. Νίκης, από την οδό Ελ.Βενιζέλου μέχρι το ύψος του Λευκού Πύργου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως και τους λοιπούς δρόμους του κέντρου της Θεσσαλονίκης.
Για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών αμφιδρομούνται οι οδοί Πλουτάρχου και Δημοσθένους. Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τις παρόδιες ιδιοκτησίες θα διεξάγεται μόνο μέσω των οδών Δημοσθένους, Πλουτάρχου και Μητροπόλεως.
Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει αυξημένα μέτρα τροχαίας και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.
[ΑΠΕ-ΜΠΕ]
Related items
-
Παράταση για την καθολική εφαρμογή του συστήματος IRIS ζητά το ΒΕΘ
-
Οι ρυθμίσεις που “ξεκλειδώνουν” τα κλειστά σπίτια - Όλα τα κίνητρα για ιδιοκτήτες τα οφέλη για ενοικιαστές
-
Τρία ορόσημα για να βγει ο αγροτικός τομέας από το «μνημόνιo»
-
Παράταση έως 30 Οκτωβρίου για υποβολή των «Δηλώσεων Βραχυχρόνιας Διαμονής» Σεπτεμβρίου 2025
-
Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ












