Ολοκληρώθηκε η διανομή Φρούτων και Λαχανικών στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στο Δήμο Ν. Προποντίδας
- Published in Χαλκιδική
Ο Δήμος Ν. Προποντίδας προχώρησε στην διανομή Φρούτων και Λαχανικών την Πέμπτη και την Παρασκευή, 24 και 25 Νοεμβρίου 2016 στους δικαιούχους του προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” του ΤΕΒΑ/FEAD (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους) του Δήμου Ν. Προποντίδας.
Η διανομή πραγματοποιήθηκε ανά Δημοτική Ενότητα και διατέθηκαν προϊόντα σε 590 δικαιούχους του προγράμματος του Δήμου Ν. Προποντίδας.
Μετά την παρέλευση 3ων ημερών τα φρούτα και τα λαχανικά, ως ευπαθή προϊόντα, αποσύρθηκαν και διατέθηκαν σε κοινωνικές δομές του Δήμου, προκειμένου να διανεμηθούν σε άτομα και οικογένειες που ζουν σε καθεστώς ακραίας φτώχειας.

Tagged under
Related items
-
Έναρξη λειτουργίας Μουσικού Γυμνασίου Νέας Προποντίδας, για το σχολικό έτος 2026-2027
-
Χαλκιδική: Δυσκολεύονται στην εύρεση προσωπικού οι περισσότερες επιχειρήσεις
-
Να προωθηθεί αίτημα ένταξης της Χαλκιδικής στον γαστρονομκό οδηγό Μισελέν πρότεινε η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης
-
Αίτημα ένταξης της Χαλκιδικής στο Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης του υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
-
Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για τον Σύγχρονο Επιχειρηματία Τουριστικών Καταλυμάτων στην Χαλκιδική












