"Παιδί και θάλασσα" στα Νέα Μουδανιά

Παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής, από τον Ναυτικό Όμιλο της πόλης και το βιβλιοπωλείο Γεωργίου

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου, για πρώτη φορά στην πόλη των Ν. Μουδανιών, μια πολύ όμορφη εκδήλωση για τους μικρούς φίλους της ζωγραφικής. Διοργανωτές ήταν ο Ναυτικός Όμιλος Ν. Μουδανιών, στις εγκαταστάσεις του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση και το βιβλιοπωλείο Γεωργίου. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού πάνω από 40 παιδιά ηλικίας Δημοτικού σχολείου, πήραν τις μπογιές και την καλή τους διάθεση για να ζωγραφίσουν τη θάλασσα και να διαγωνιστούν, σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της πόλης.

000000182

Η καθηγήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών Ματίνα Καβασίλα βράβευσε τις τρεις καλύτερες ζωγραφιές και οι νικητές πήραν το βραβείο τους, προσφορά του βιβλιοπωλείου Γεωργίου.

000000183

Η εκδήλωση έγινε με σκοπό να έρθουν παιδιά και γονείς πιο κοντά στην θάλασσα, να γνωρίσουν τον Ναυτικό Όμιλο της πόλης και να ενημερωθούν σχετικά με τη δραστηριότητα που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια γύρω από την εκμάθηση της ιστιοπλοΐας στις Ακαδημίες του.

Η μεγάλη συμμετοχή παιδιών στον διαγωνισμό και η προσέλευση του κοινού ήταν τα χαρακτηριστικά μιας πετυχημένης εκδήλωσης και στόχος πλέον των διοργανωτών είναι η εξέλιξή της τα επόμενα χρόνια σε πολιτισμικό θεσμό της πόλης.

000000184


0000000HV

Last modified onΠέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 13:31