Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών
- Published in Χαλκιδική
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με αποκλεισμό της δεξιάς και της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας θα ισχύουν από σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου έως την Παρασκευή 31 Μαρτίου,ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες καθώς θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα από τον κόμβο Αντύπα έως τον ανισόπεδο κόμβο Κ12 (κόμβο εξόδου στην περιφερειακή οδό), στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με αποκλεισμό της δεξιάς και της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 7 το πρωί.
Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.[ΑΠΕ-ΜΠΕ]

Related items
-
Έναρξη λειτουργίας Μουσικού Γυμνασίου Νέας Προποντίδας, για το σχολικό έτος 2026-2027
-
Χαλκιδική: Δυσκολεύονται στην εύρεση προσωπικού οι περισσότερες επιχειρήσεις
-
Να προωθηθεί αίτημα ένταξης της Χαλκιδικής στον γαστρονομκό οδηγό Μισελέν πρότεινε η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης
-
Αίτημα ένταξης της Χαλκιδικής στο Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης του υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
-
Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για τον Σύγχρονο Επιχειρηματία Τουριστικών Καταλυμάτων στην Χαλκιδική












