Το Σάββατο, ο 47ος Διεθνής Κολυμβητικός Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου
- Published in Χαλκιδική
O 47ος Διεθνής Κολυμβητικός Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 στη Νικήτη και διοργανώνεται από την Εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων Νικήτης "Ο Σίθων" και την υποστήριξη του Δήμου Σιθωνίας.
Οι κολυμβητές θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου 15 Ιουλίου από την παραλία της Καλλιθέας της Κασσάνδρας και θα τερματίσουν στην παραλία της Νικήτης στη Σιθωνία, διανύοντας την απόσταση των 26 Κm, χωρίς να χρησιμοποιήσουν πτερύγια ή άλλα βοηθητικά μέσα πλεύσης.
Για την ασφάλειά τους θα συνοδεύονται από μηχανοκίνητες βάρκες και ταχύπλοα σκάφη, τα οποία θα διαθέτουν ασύρματη επικοινωνία.
Ο Διεθνής Κολυμβητικός Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου είναι ένας από τους σημαντικότερους αγώνες μαραθώνιας κολύμβησης στην Ελλάδα και αποτελεί μια προσπάθεια διάδοσης του πραγματικού αθλητικού ιδεώδους.[ΑΠΕ-ΜΠΕ]

Related items
-
Μουντιάλ 2026: Ιστορικό ρεκόρ για τη Γαλλία με πέντε σερί αγώνες με 3+ γκολ
-
Μουντιάλ 2026: Έξι ομοσπονδιακοί προπονητές αποχώρησαν μετά τον αποκλεισμό
-
Χαλκιδική: Συνελήφθη 59χρονος για δύο παράνομες χωματερές σε Βεργιά και Νέα Σίλατα
-
Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2026: Πρόσκληση υποψηφιοτήτων από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής
-
Μουντιάλ 2026: Τα φαβορί και οι αποδόσεις των μπουκμέικερ












