Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών ένοπλης ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στη Σάνη
- Published in Χαλκιδική
'Αφαντοι παραμένουν οι δράστες ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή Σάνη, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.
Η ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν, σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση της Αστυνομίας, τρεις άγνωστοι, υπό την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο της επιχείρησης.
Στη συνέχεια, πιθανότατα με βαριοπούλες, έσπασαν τις προθήκες τού καταστήματος, απ' όπου άρπαξαν ρολόγια και κοσμήματα, μεγάλης αξίας και εξαφανίστηκαν με αυτοκίνητο.
Το όχημα διαφυγής βρέθηκε από αστυνομικούς καμένο, σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από το σημείο της ληστείας, και εκτιμάται ότι οι ληστές το παρέδωσαν στις φλόγες για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.
Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.[ΑΠΕ-ΜΠΕ]
Related items
-
Μανιταρογιορτή Ταξιάρχη 2025 – 42 χρόνια Παράδοση και Γεύση στον Χολομώντα
-
Δημοτικό Ωδείο Ν. Προποντίδας: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 2025-2026
-
Εθελοντική Αιμοδοσία στη Νέα Καλλικράτεια – Πράξη Αγάπης και Προσφοράς
-
Λ. Μενδώνη: Έργα πολιτισμού άνω των 17 εκατ. ευρώ στη Χαλκιδική
-
Θ. Κοντογεώργης : Προτεραιότητα η διαχείριση του νερού - Επεκτείνεται η αρμοδιότητα της ΕΥΑΘ στην Χαλκιδική