Ο καιρός την Τετάρτη και την Πέμπτη

0000000DHMHTRHSVHXOS Γράφει: Δημήτρης Βήχος

Καλοκαιρία αναμένεται τις 2 επόμενες ημέρες σε όλη την Χαλκιδική. Το αυριανό πρωινό θα είναι πολύ κρύο σε όλον τον νομό. Στα ορεινά η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά και στους -5 βαθμούς, ενώ και στα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα, ειδικά στα δυτικά του νομού, η ελάχιστη θα φτάσει στο μηδέν. Την ημέρα όμως η ηλιοφάνεια μαζί με την εξασθένιση των ανέμων, θα έχουν ως αποτέλεσμα την μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Συγκεκριμένα οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν τους 12 βαθμούς κατά μέσο όρο στα πεδινά και τους 8 στα ορεινά τμήματα.

Ο καλός καιρός θα συνεχιστεί και την Πέμπτη με μικρή περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας κατά 2 βαθμούς ακόμα, αλλά το κρύο και ο παγετός στα ορεινά του νομού θα διατηρηθούν. Από την Παρασκευή και μετά μπαίνουμε και πάλι σε περίοδο με υγρασία, νεφώσεις και κάποιες βροχές, που θα μας απασχολήσουν, ενώ ο καιρός από πλευράς θερμοκρασιών θα μαλακώσει κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές της, που θα σημειώσουν άνοδο.

Ηλιοφάνεια αύριο και στα Νέα Μουδανιά, ημέρα της λαικής, με κρύο το πρωΐ, αφού τα θερμόμετρα θα πλησιάσουν στους 0 βαθμούς κελσίου. Το μεσημέρι όμως με την ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου.0000000HV

Last modified onΤετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 00:29