Ο καιρός το Σαββατοκύριακο 9-10 Δεκεμβρίου

 Γράφει: Δημήτρης Βήχος

Δύο διαφορετικά πρόσωπα θα έχει ο καιρός αυτό το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο ο καιρός αρχικά θα είναι καλός με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις, που θα αυξηθούν προς τις βραδυνές ώρες. Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι νοτιάδες, που θα ενισχυθούν φτάνοντας τα 6 μποφώρ στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. H θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά και τους 18 βαθμούς στα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα και τους 13 στα ορεινά.

Mέσα στην αλλαγή της ημέρας προς την Κυριακή θα σημειωθεί ένα πέρασμα βροχών, από τα δυτικά προς τα ανατολικά του νομού, γενικά όμως τα φαινόμενα θα έχουν μικρή διάρκεια και ένταση.

Έτσι την Κυριακή ο καιρός θα είναι πάλι με ηλιοφάνεια, όμως οι άνεμοι θα γυρίσουν σε βορειοδυτικούς με αποτέλεσμα να πέσει και πάλι η θερμοκρασία και η υγρασία.

Την Κυριακή δεν θα πρέπει να περιμένουμε, παρόλη την ηλιοφάνεια, τα θερμόμετρα να ξεπεράσουν τους 10 βαθμούς στα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα και τους 5 στα ορεινά, ενώ το ξημέρωμα της Δευτέρας θα σημειωθεί στα ορεινά παγετός, ενώ και στα χαμηλότερα τμήματα τα θερμόμετρα θα καταφέρουν να φτάσουν στο 0.Last modified onΠέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 23:34