Επίσκεψη του Δημήτρη Στρατούλη στα Ν. Μουδανιά (PICS)

Featured Επίσκεψη του Δημήτρη Στρατούλη στα Ν. Μουδανιά (PICS) Photos: HALKIDIKI VOICE / METRON DESIGN STUDIO

Στο πλαίσιο των περιοδειών ανά την Ελλάδα στελεχών της Λαϊκής Ενότητας με σκοπό την παρουσίαση της εναλλακτικής πρότασης του κόμματος για την διακυβέρνηση της χώρας, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΕ, επισκέφθηκε προχθές Σάββατο τα Νέα Μουδανιά.

Ο π. Υπουργός συνοδευόμενος από την π. Βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της ΛΑΕ Λίτσα Αμανατίδου, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και μέλος ΔΣ της ΚΕΔΕ Τάσο Κανταρά και στελέχη της Λαϊκής Ενότητας της Χαλκιδικής, πραγματοποίησε μια σειρά επαφών με εκπροσώπους φορέων του τόπου με στόχο την ενημέρωσή του και την παροχή της συνδρομής, δικής του και της ΛΑΕ, για βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας τους και την επίλυση -κατά το δυνατόν- προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

000000445

000000447

Ο κ. Στρατούλης και η αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας επισκέφθηκε το Δημαρχείο της Ν. Προποντίδας, όπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νέας Προποντίδας Μανώλη Καρρά, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους.
Ο κ. Καρράς προέβη σε μία ολιγόλεπτη ενημέρωση για τον Δήμο Ν. Προποντίδας και την επικράτειά του, ενώ έκανε αναφορές σε βασικά προβλήματα του Δήμου, όπως η υδροδότηση, τα προβλήματα των λιμανιών και αλιευτικών καταφυγίων, η γραφειοκρατία κατά την διεκπεραίωση των έργων κλπ.
Ο κ. Στρατούλης απ' τη μεριά του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την υποδοχή και την ενημέρωση και έθεσε στην διάθεσή τους τις οποιεσδήποτε ενέργειες ή υπηρεσίες μπορεί να προσφέρει ο ίδιος και η ΛΑΕ για την διευκόλυνση του έργου της Δημοτικής αρχής.

000000448

Μετά την συνάντηση με τον Δήμαρχο Ν. Προποντίδας, η αντιπροσωπεία της ΛΑΕ μετέβη στο Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων των Ν. Μουδανιών, ένα πρότυπο Μουσείο σε πανελλήνια κλίμακα με σπάνιες συλλογές οστράκων, όπου ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε σχετικά από τον κ. Σακαλή, Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Μουδανιών, τις εγκαταστάσεις του οποίου επισκέφθηκε στη συνέχεια.

000000450

Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα το πρωί ο κ. Στρατούλης και τα στελέχη της ΛΑΕ είχαν συνάντηση με το ΔΣ και μέλη του Συνεταιρισμού Βιολογικής Καλλιέργειας Ελιάς Χαλκιδικής, σε μία ουσιαστική και παραγωγική συζήτηση για την λειτουργία του και την παραγωγή-τυποποίηση των προϊόντων της ελιάς, ενός από τα σημαντικότερα προϊόντα της περιοχής.

000000449

Ο π. Υπουργός έκλεισε τον κύκλο της επίσκεψης και των επαφών του στα Ν. Μουδανιά, με την συμμετοχή του ως ένας εκ των κυρίων ομιλητών στην παρουσίαση του βιβλίου του Τάσου Κανταρά "Διαρκές φύλλο πορείας" στο Πνευματικό Κέντρο των Ν. Μουδανιών νωρίς το βράδυ, ενώ παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Halkidiki Voice web channel, την οποία θα μεταδώσουμε με νεότερη ανάρτησή μας, όπως επίσης και την πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου που προαναφέραμε.0000000HV

Last modified onΤετάρτη, 28 Φεβρουάριος 2018 16:21