"Διαρκές Φύλλο Πορείας": Παρουσίαση στα Νέα Μουδανιά (VIDEO)

Featured "Διαρκές Φύλλο Πορείας": Παρουσίαση στα Νέα Μουδανιά (VIDEO) Photos: HALKIDIKI VOICE / METRON DESIGN STUDIO

Το ιστορικό μυθιστόρημα "Διαρκές Φύλλο Πορείας" του Τάσου Κανταρά, έχοντας διαγράψει μια εξαιρετική πορεία τον έναν περίπου χρόνο της κυκλοφορίας του, βρίσκεται ήδη στην δεύτερή του έκδοση από τον εκδοτικό οίκο "Τόπος". Με την ευκαιρία αυτή ο συγγραφέας με την στήριξη του Δήμου Ν. Προποντίδας, πραγματοποίησε την παρουσίαση του βιβλίου και στα Ν. Μουδανιά, στον ωραία διαμορφωμένο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου της πόλης.

000000459

Το βιβλίο παρουσίασαν με ομιλίες τους ο συγγραφέας κ. Στέλιος Βαγγλής, ο συγγραφέας κ. Γιάννης Φωτίου και ο π. Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Δημήτρης Στρατούλης, ενώ κείμενα-αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η θεατρολόγος-ηθοποιός κ. Λένα Σιταρά.

000000458

Την όμορφη και ζεστή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί φίλοι της λογοτεχνίας της πόλης και της περιοχής, ενώ παρέστησαν ο Βουλευτής Χαλκιδικής της Ν.Δ. κ. Γ. Βαγιωνάς, η π. Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της ΛΑΕ κ. Λίτσα Αμανατίδου, ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας κ. Μ. Καρράς, ο π. Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Ν. Βασιλάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κοκκινίδης, ο Πρόεδρος του ΟΠΑ κ. Κ. Κουτσουμούκης, ο ΓΓ του Δήμου κ. Α. Λέλεκας, Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη συλλόγων και φορέων της Ν. Προποντίδας.

000000460

Το "Διαρκές Φύλλο Πορείας" είναι "μια κατάθεση ψυχής για την Χαλκιδική" σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου του συγγραφέα και φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές της ιστορίας της Χαλκιδικής του μεσοπολέμου, μέσα από την διαδρομή τριών γενεών της οικογένειάς του.

000000457

- Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε εκτενή αποσπάσματα από την εκδήλωση και τις ομιλίες των τριών ομιλητών

- Camera-Editing: Halkidiki Voice0000000HV

Last modified onΠαρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 12:35