Η Χαλκιδική κερδίζει έδαφος στην Ιταλική αγορά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου 2018 στην καρδιά του Μιλάνο, σε αίθουσα του TERRAZZA DUOMO 21 το workshop με θέμα "Scorpi la Grecia dei tuoi sogni" (ανακάλυψε την Ελλάδα των ονείρων σου) το οποίο διοργανώθηκε από την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής στην Ιταλική αγορά κα Ελένη Σαρικώστα.

Στο workshop συμμετείχε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής με τον Διευθυντή του κ. Γιώργο Μπρουτζά ο οποίος είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει Β2Β συναντήσεις με εκπροσώπους Ιταλών Tour Operator, Travel Agent, αεροπορικών εταιριών και εταιριών Incentives.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 15 εκπρόσωποι Δήμων και Περιφερειών από την Ελλάδα, πολυτελή ξενοδοχεία και αεροπορικές εταιρίες.

Η Χαλκιδική βράβευσε την δημοσιογράφο της RAI3 Rita Di Francesco για την αξιέπαινη βοήθειά της στην προώθηση της Χαλκιδικής στην Ιταλική αγορά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των Ελληνικών εκπροσώπων σε δημοσιογράφους και Ιταλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ακολούθησε δεξίωση όπου προσφέρθηκαν κρασί και ελιές από παραγωγούς της Χαλκιδικής.