Πανχαλκιδικιώτικο τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών - Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 - Γήπεδο Ολύνθου "Νάκης Αυγέρης"

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής και η επιτροπή υποδομών, διοργανώνει, μετά από απαίτηση πολλών ομάδων, πανχαλκιδικιώτικο τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών, την Κυριακή 3 Ιουνίου στο γήπεδο της Ολύνθου "Νάκης Αυγέρης".

Στις ομάδες που θα περάσουν στον τελικό, από κάθε κατηγορία θα δοθούν μετάλλια και κύπελλα! Στο γήπεδο θα υπάρχει οπωσδήποτε γιατρός ή πάροχος Α’ Βοηθειών και διαιτητές! Τα γήπεδα θα είναι διαγραμμισμένα ανά κατηγορία με κατάλληλες εστίες.

Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να έχουν ποδοσφαιριστές που θα έχουν οπωσδήποτε: πιστοποιητικό γέννησης ή δελτίο και να είναι γεννηθείς:

- 2003-2004 Νέων
- 2005-2006 Παίδων
- 2007-2008 Προπαιδικό
- 2009-2010-2011 Τζούνιορ

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας (ομάδες ανά κατηγορία), μέχρι την Κυριακή 20 Μαΐου, προκειμένου να προετοιμαστούμε κατάλληλα!!

Στείλτε μας τις συμμετοχές σας, οπωσδήποτε με mail, στο mail της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο τηλ. 2371022609

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!! ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.