Έναρξη παραστάσεων του Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας

Το Φεστιβάλ Θάλασσας που διοργανώνεται από το Δήμο Νέας Προποντίδας και τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας άνοιξε για άλλη μια φορά τις πύλες του και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πιστούς του φίλους αλλά και καινούριους.

Το Σάββατο 21 Ιουλίου παρακολουθήσαμε την Αντιγόνη του Σοφοκλή με τους Αθηνά Μαξίμου, Αιμίλιο Χειλάκη και Μιχάλη Σαράντη. Η σκηνοθεσία ανήκε στον Αιμίλιο Χειλάκη και στο Μανώλη Δούνια ενώ η μουσική στο Σταμάτη Κραουνάκη.

Την Τρίτη 24 Ιουλίου ακολούθησε μία από τις ευρηματικότερες κωμωδίες του Αριστοφάνη οι Βάτραχοι. Πρωταγωνιστούσαν οι Λάκης Λαζόπουλος, Σοφία Φιλιππίδου, Δημήτρης Πιατάς και ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η σκηνοθεσία ανήκε στον Κώστα Φιλιππόγλου.

Χθες, Τρίτη 31 Ιουλίου, το ανοιχτό αμφιθέατρο Ν.Μουδανιών κατακλύστηκε από κόσμο που παρακολούθησε άλλη μία κωμωδία του Αριστοφάνη, τους Αχαρνής. Μετά το φεστιβάλ της Επιδαύρου οι θεατές είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν από κοντά τους Πέτρο Φιλιππίδη, Παύλο Χαϊκάλη, Κώστα Κόκλα, Ιωάννη Παπαζήση και Τάκη Παπαματθαίου.

Οι παραστάσεις του Φεστιβάλ Θάλασσας συνεχίζονται και η επόμενη παράσταση είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους. Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Χάρη Ρώμα θα σας ταξιδέψει.

Σας περιμένουμε όλους!!!