Εορτασμός της Εθνικής επαιτείου 1821 στη Νέα Προποντίδα
- Published in Χαλκιδική
Με θρησκευτική κατάνυξη κι αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας, κορυφώθηκαν την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Νέας Προποντίδας για την διπλή γιορτή: τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου 1821.
Μετά την επίσημη δοξολογία, την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο ηρώων -από φορείς του τόπου μας, και με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παρέλαση.
Μαθητές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και σύλλογοι αλλά και φορείς του Δήμου μας, παρέλασαν κατά μήκος της οδού Τζαβούρα, τιμώντας κι αποδίδοντας φόρο τιμής, στους ήρωες της Επανάστασης του 1821.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!







Tagged under
Related items
-
Χαλκιδική: Συνελήφθη 59χρονος για δύο παράνομες χωματερές σε Βεργιά και Νέα Σίλατα
-
Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2026: Πρόσκληση υποψηφιοτήτων από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής
-
5ο Cholomon Trail 2026: Ορεινός Αγώνας δρόμου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής
-
Διοργάνωση τοπικών εκθέσεων από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής για το καλοκαίρι του 2026
-
Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Ενημερωτική Ημερίδα με την ΚΕΕΕ για απόκτηση ψηφιακής υπογραφής από τις επιχειρήσεις












