"Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (VIDEO)

Featured "Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (VIDEO) Photos: HALKIDIKI VOICE

Η επικεφαλής της παράταξης Θεοδώρα Μαυρομιχάλη έκανε χθες την εξαγγελία

Ένα ακόμη ψηφοδέλτιο θα "διανθίσει" το σκηνικό των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών στον Δήμο Ν. Προποντίδας, προερχόμενο αυτή τη φορά από τον ευρύτερο δημοκρατικό χώρο, ο οποίος από τις προηγούμενες ήδη εκλογές πριν πέντε χρόνια δεν διέθετε δημοτική παράταξη που θα μπορούσε να τον εκφράσει πολιτικά.
Μιλάμε για την "Κίνηση Δημοκρατών Πολιτών" που αν και σχετικά αργά, ανέλαβε την πρωτοβουλία του εγχειρήματος προσφέροντας στον λαό της Ν. Προποντίδας την "άλλη λύση" που απουσίαζε από τον δημοτικό παραταξιακό χάρτη.

000001242

Την εξαγγελία της συμμετοχής της παράταξης στις δημοτικές εκλογές πραγματοποίησε χθες Κυριακή 7 Απριλίου από το Δημοτικό Θέατρο της πρωτεύουσας του Δήμου η δικηγόρος Θεοδώρα Μαυρομιχάλη-Κουγιώνη, που ζει και εργάζεται στα Ν. Μουδανιά, η οποία θα είναι και η επικεφαλής της "άλλης λύσης".

Την όλη διαδικασία προλόγισε και συντόνισε ο παλιός Δήμαρχος Μουδανιών κ. Παναγιώτης Στογιώργης, ενώ η κ. Μαυρομιχάλη αναφερόμενη στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου της, μίλησε για "συμπληρώματα" που απομένουν και το κύριο βάρος της παράταξης στο διάστημα μέχρι την κατάθεση του ψηφοδελτίου, "θα δοθεί πλέον στον εμπλουτισμό των τοπικών ψηφοδελτίων", όπως είπε χαρακτηριστικά.

000001243a

"Η "άλλη λύση" εκφράζει το άφθαρτο και διαφορετικό, αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη ο τόπος" τόνισε η κ. Μαυρομιχάλη, ενώ υπογράμμισε ότι ο ευρύτερος δημοκρατικός χώρος ενωμένος αποτελεί την πλειοψηφία στον Δήμο "κι αυτόν τον χώρο είμαστε αποφασισμένοι να μην τον χαρίσουμε στα άλλα ψηφοδέλτια".

000001244

"Στόχος της παράταξής μας είναι το εφικτό, η παρέμβασή μας στα δημοτικά δρώμενα με τρόπο ώστε να βάλουμε τέλος στο δημαρχοκεντρικό μοντέλο που κυριαρχεί, για να δημιουργήσουμε έναν δήμο που θα υπηρετεί τις ανάγκες όλων και όχι τα συμφέροντα των λίγων, έναν δήμο που θα σέβεται την πολιτισμική κληρονομιά, έναν δήμο που θα δίνει λόγο σε ενεργούς πολίτες και πολίτες που απορρίπτουν την λογική των συναλλαγών, έναν δήμο που θα εμβαθύνει την Δημοκρατία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση" τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Μαυρομιχάλη, καλώντας τον λαό της Ν. Προποντίδας να αγκαλιάσει το όραμα της "άλλης λύσης" και τους παρισταμένους φίλους της Κίνησης Δημοκρατών Πολιτών σε καλό αγώνα για την επίτευξη του στόχου.

- Στο μικρό βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την εξαγγελία της κ. Μαυρομιχάλη, τα οποία δίνουν και το στίγμα της νέας δημοτικής παράταξης της Ν. Προποντίδας.

- Camera-Editing: Halkidiki Voice0000000HV

0000000eGUIDE1

Last modified onΔευτέρα, 08 Απρίλιος 2019 20:44