ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ...!

Featured ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ...! Photo: HALKIDIKI VOICE

Οι Κυβερνήσεις -αυτοδύναμες ή συνεργασίας- με τους Βουλευτές και Ευρωβουλευτές που ορίζουν αλλά και όλο το υφιστάμενο κοινοβουλευτικό φάσμα, έχουν μεταβληθεί από τα μνημόνια που υπέγραψαν, σε πειθήνια όργανα των εταίρων και των θεσμών τους και αδυνατούν πλέον να ορθώσουν το ανάστημα της εθνικής μας κυριαρχίας απέναντι στις ληστρικές τους διαθέσεις.

Ο πλούτος της πατρίδας μας, επίγειος - υπέργειος - υπόγειος, αποτελεί το αντικείμενο των ορέξεών τους, με την στρατηγική θέση της χώρας μας να "λάμπει προ των οφθαλμών τους" και να επιβεβαιώνει την ιστορία που επαναλαμβάνεται από τα αρχαία χρόνια, με τους αδιάκοπους αγώνες του ελληνισμού ενάντια σε κάθε έξωθεν επιβουλή.
Μέθοδος επίτευξης του σκοπού τους η πτώχευση και η σταδιακά πλήρης απαξίωση του ελληνικού λαού, μέχρι σημείου μετατροπής του σε άβουλη μάζα. Εργαλεία τους το οικονομικό σύστημα που θέσπισαν και εφαρμόζουν από τις αρχές του αιώνα και η επιτροπεία, για να ελέγχουν και ακυρώνουν οποιαδήποτε απόφαση της Βουλής δεν εξυπηρετεί τον σχεδιασμό τους.

Οι επερχόμενες εκλογές είναι λοιπόν κρίσιμες, όχι φυσικά για την αυτοδυναμία ή μη μιας παράταξης, ούτε για την αύξηση ή μή του ποσοστού ενός κόμματος που ήδη έχει προσκυνήσει με ψήφο και υπογραφή μνημονίων.
Η ουσία τους έγκειται στην επίτευξη της εισόδου στο Κοινοβούλιο κομμάτων που προσφέρουν εναλλακτική λύση διακυβέρνησης και διαφορετική οπτική γωνία στα εσωτερικά και διεθνή θέματα, με μία συνολική θεώρηση αντίστασης στον νεοφιλελευθερισμό που φαίνεται να επελαύνει.

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ αποδεδειγμένα:
- αποτελεί το νέο πολιτικό ήθος στον κομματικό χάρτη της χώρας, με τις δεσμεύσεις της απέναντι στον λαό να υπερτερούν των πολιτικών αξιωμάτων, ακόμη και των υπουργικών θώκων.
- στην δύσκολη μνημονιακή δεκαετία ήταν προπύργιο των λαϊκών αγώνων, με την αντίθεσή της σε όλα τα μνημόνια και την υπεράσπιση των κοινωνικών αγαθών και της λαϊκής κατοικίας και το ίδιο θα πράξει και στο μέλλον.
- διαθέτει την εναλλακτική λύση στην πολιτική της λιτότητας, απαιτώντας αξιοπρεπή διαβίωση του Ελληνικού λαού και ρήξη με το καθεστώς της Ευρωζώνης και της επιτροπείας.

Στις μεθαυριανές εκλογές επιλέγουμε:
- Κοινοβουλευτικό σύμμαχο του λαού στους σκληρούς αγώνες που έρχονται
- Θεσμικό υπερασπιστή των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του, γεγονός που απεμπόλησε όλο το σημερινό κοινοβουλευτικό φάσμα
- Αντίθεση και αντίσταση στις μεθόδους του νεοφιλελευθερισμού, που θα ενταθούν μετά τις εκλογές παρά τις προεκλογικές "διαβεβαιώσεις"
- Πλουραλισμό στο Κοινοβούλιο

Στις μεθαυριανές εκλογές ψηφίζουμε ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
- για μια πραγματική και ουσιαστική αντιπολίτευση στον νεοφιλελευθερισμό
- για μια νέα γενιά πολιτών ελεύθερου και κυρίαρχου κράτους και όχι προτεκτοράτου με δικαιώματα πολιτών δεύτερης διαλογής
- για μια νέα και καθαρή λαϊκή φωνή στο Κοινοβούλιο
- για συνέχιση των αγώνων του αύριο

Ψηφίζουμε ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, για να κρατήσουμε ζωντανή την ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!
Αυτό είναι και το νόημα της συμμετοχής μου στις Εθνικές εκλογές της επόμενης Κυριακής, με το ψηφοδέλτιο Χαλκιδικής της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.0000000HV

0000000eGUIDE1

Last modified onΣάββατο, 29 Ιούνιος 2019 21:26