Μήνυμα Δημάρχου Πολυγύρου με αφορμή τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας
- Published in Χαλκιδική
Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με τις υγειονομικές αρχές της χώρας αποφάσισαν τη λήψη νέων μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού λόγω των διαρκώς αυξανόμενων κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα. Η Αυτοδιοίκηση, οφείλει να ακολουθήσει τις αποφάσεις αυτές με μόνο γνώμονα την προστασία της υγείας των δημοτών μας και του συνόλου του πληθυσμού.
Έτσι, ο δήμος Πολυγύρου ζητάει από όλους τους συμπολίτες μας να ακολουθήσουν τις οδηγίες των ειδικών, να φορούν μάσκα, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, τον συνωστισμό και τους κλειστούς χώρους όπου ευνοείται η διασπορά του Covid-19. Κατανοούμε, ότι σε περίοδο χαλάρωσης και διακοπών είναι δύσκολη η πιστή τήρηση όλων των περιοριστικών μέτρων, ωστόσο το αίσθημα προσωπικής ευθύνης και η ανάγκη προστασίας των ευπαθών ομάδων μας οδηγεί στο να εναρμονιστούμε με τις οδηγίες.
Στον δήμο μας έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα και διαβεβαιώνω προσωπικά ότι τα χωριά μας και οι παραλίες μας είναι απολύτως ασφαλείς προορισμοί.

Related items
-
Χαλκιδική: Συνελήφθη 59χρονος για δύο παράνομες χωματερές σε Βεργιά και Νέα Σίλατα
-
Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2026: Πρόσκληση υποψηφιοτήτων από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής
-
5ο Cholomon Trail 2026: Ορεινός Αγώνας δρόμου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής
-
Διοργάνωση τοπικών εκθέσεων από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής για το καλοκαίρι του 2026
-
Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Ενημερωτική Ημερίδα με την ΚΕΕΕ για απόκτηση ψηφιακής υπογραφής από τις επιχειρήσεις












