"Με τον βιοσυντονισμό ανιχνεύουμε ποικιλία ασθενειών και θεραπεύουμε χωρίς φάρμακα!"

Featured "Με τον βιοσυντονισμό ανιχνεύουμε ποικιλία ασθενειών και θεραπεύουμε χωρίς φάρμακα!" Photos:HALKIDIKI VOICE

- Η βιοσυντονίστρια Μπιλιάνα Άντονιτς, μιλάει αποκλειστικά στο halkidikivoice.gr

Ο βιοσυντονισμός είναι μέθοδος θεραπείας μέσω συχνοτήτων κι έχει αναγνωριστεί στην Ελλάδα με υπουργική απόφαση, ως μέρος της εναλλακτικής ιατρικής, όπως ο βελονισμός, η λειτουργική επανατροφοδότηση και άλλες εναλλακτικές μέθοδοι θεραπείας.
Ωστόσο στην ίδια απόφαση διευκρινίζεται, ότι δεν είναι διαγνωστική μέθοδος με τον όρο που χρησιμοποιείται στην κλασσική ιατρική και ότι η αναγνώριση της ύπαρξης τεχνολογίας βιοσυντονισμού, δεν αποτελεί και προϋπόθεση αυτόματης αποδοχής εφαρμογής της.

biliana4

Σύμφωνα με την θεραπεύτρια μέσω βιοσυντονισμού Μπιλιάνα Άντονιτς, η οποία δραστηριοποιείται σχετικά στα Ν. Μουδανιά:

"- Η βιοσυντονιστική μέθοδος θεραπείας επιτυγχάνει τα εξής:
- Εντοπισμό όλων των λανθανουσών συχνοτήτων του οργανισμού και επαναφορά τους στις φυσιολογικές τιμές.
- Εντοπισμό όλων των παθογόνων μικροοργανισμών από τη δική τους μοναδική ιδιοσυχνότητα και πρόκληση της καταστροφής τους με διοχέτευση θεραπευτικών συχνοτήτων.
Σε γενικές -και απλές- γραμμές η φιλοσοφία του βιοσυντονισμού βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή, ότι η ύλη είναι ενέργεια. Συνεπώς και το ανθρώπινο σώμα είναι ενέργεια κι έχει το δικό του ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, την δική του δηλαδή συχνότητα, η οποία είναι η σύνθεση των ιδιοσυχνοτήτων όλων των οργάνων του και είναι μετρήσιμη.
Όταν κάποιο παράσιτο εισέλθει στοανθρώπινο σώμα, διαταράσσεται η ιδιοσυχνότητά του οργανισμού, αφού οι δονήσεις ενός υγιούς διαφέρουν από τις δονήσεις ενός ασθενούς. Με τη χρήση των συσκευών βιοσυντονισμού, παράγονται θεραπευτικές συχνότητες προκαλώντας την άμεση αντίδραση του οργανισμού, που ξεκινάει μια διαδικασία αυτοΐασης, με αποτέλεσμα την σταδιακή επαναφορά του στην ιδανική συχνότητα.
Να αναφέρω πάντως, πως ο βιοσυντονισμός ως διάγνωση και θεραπεία, δεν υποκαθιστά τις αντίστοιχες μεθόδους της κλασσικής ιατρικής.

biliana2

- Στο Βιοσυντονιστικό μας Κέντρο στα Ν. Μουδανιά, με την χρήση του τελευταίου τύπου κβαντικής τεχνολογίας μηχάνημα βιοσυντονισμού που διαθέτουμε, ανιχνεύουμε και καταγράφουμε την γενική λειτουργική κατάσταση του οργανισμού, με στόχο την πρόληψη και την θεραπεία της αιτίας και όχι απλά του συμπτώματος.
Έτσι σε λίγα μόνον λεπτά της ώρας, ανιχνεύουμε και καταγράφουμε:
- την γενική κατάσταση του οργανισμού
- την γενική κατάσταση εσωτερικού συστήματος του οργανισμού, και το pH του
- την γενική αντοχή του οργανισμού σε επιβλαβείς παράγοντες εσωτερικού περιβάλλοντος
- τον τύπο του αυτόνομου νευρικού συστήματος (συμπαθητικός-παρασυμπαθητικός)
- την κατάσταση του κεντρικού νευρικού συστήματος
- τον βαθμό αντίδρασης του οργανισμού
- την κατάσταση κάθε ενός οργάνου και της σπονδυλικής στήλης
- την ανίχνευση μυκήτων, βακτηριδίων, πρωτοζώων, ιών και ελμίνθων, αν υπάρχουν και σε ποιά όργανα βρίσκονται
- την βιολογική ηλικία του οργανισμού
- την έλλειψη βιταμινών και την σωστή ατομική διατροφή, με την οποία ο κάθε ένας μπορεί τρώγοντας, να χάσει τα περιττά κιλά ή και αντίστροφα να βάλει κιλά εφόσον χρειάζεται.

biliana3

- Τέλος, παράλληλα με τις ευχαριστίες μας για το βήμα που μας προσφέρατε, να επισημάνω ότι η λειτουργία ανίχνευσης-διάγνωσης είναι τελείως ανώδυνη και αβλαβής, ενώ η θεραπεία και ο χρόνος της εξαρτώνται από την εκάστοτε διάγνωση.
Βρισκόμαστε στα Ν. Μουδανιά, Γεωργίου Παπανδρέου στο Εμπορικό Κέντρο της Ένωσης (απέναντι από το ΙΚΑ) και τα τηλέφωνα εξυπηρέτησης είναι: 2373025192 και 6971732302".



0000000HV

Last modified onΠαρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 14:28